Meteen naar de inhoud

Shannon Blonk

Advocaat civiel recht


Shannon Blonk staat bekend als een gespecialiseerde advocaat civiel recht, met een uitgesproken specialisatie in de dynamische wereld van de maakindustrie. Haar scherpzinnigheid en kennis van de sector stellen haar in staat om op te treden voor een breed scala aan cliënten, waaronder distributeurs, fabrikanten, en zowel nationaal als internationaal opererende handelsondernemingen.

Juridische Expertise in de Maakindustrie

Shannon heeft een sterke focus op de maakindustrie. Ze begrijpt de unieke uitdagingen en kansen binnen deze sector en zet haar uitgebreide kennis in om haar cliënten te ondersteunen en te adviseren. Of dat nu gaat over nieuwe samenwerkingen, of de beëindiging daarvan. 

Ervaring met Contracten

Of het nu gaat om het opstellen, beoordelen of onderhandelen van contracten, Shannon zorgt ervoor dat de belangen van haar cliënten altijd voorop staan. Haar doel is om heldere, rechtvaardige en uitvoerbare overeenkomsten te creëren die de basis vormen voor succesvolle zakelijke relaties.

Advocaat voor Procesvoering

In situaties waar geschillen onvermijdelijk zijn, staat Shannon haar mannetje in de rechtszaal. Met een strategische aanpak en oog voor detail weet ze complexe zaken te ontrafelen en te pleiten voor de meest gunstige uitkomsten voor haar cliënten.

Internationaal Perspectief

Shannon heeft een brede ervaring met zowel nationale als internationale juridische kwesties. Dit stelt haar in staat om grensoverschrijdende uitdagingen aan te pakken en te navigeren door de complexiteit van internationale handelswetten en regelgeving.

Juridische Diensten 

  • Contractbeoordeling en -opstelling: Creëren van robuuste contracten die uw belangen beschermen.
  • Juridisch Advies: Praktisch, to-the-point advies op maat van uw zakelijke behoeften.
  • Geschillenbeslechting en Procesvoering: Vertegenwoordigingbij rechterlijke instanties met een proactieve en resultaatgerichte benadering.
  • Internationale Handelsrecht: Navigeren door complexe internationale regelgeving en overeenkomsten.

Proactief

Analytisch

Gedreven