Actueel

Welkom Jacco Bruinsma

advocaat contractenrecht

Met ingang van 1 januari 2020 is Jacco Bruinsma als advocaat gestart bij MAAK Advocaten. Jacco versterkt onze contracten- en aansprakelijkheidspraktijk en zal Nederlandse en internationaal opererende maakbedrijven gaan bijstaan op deze thema’s. Ook zal hij gaan adviseren over leverancierscontracten, distributieovereenkomsten, verkoopvoorwaarden voor exporteurs en inkoopvoorwaarden voor importeurs binnen de EER.

Na een eerdere loopbaan als advocaat heeft Jacco voor zijn start bij MAAK een geruime tijd bij de Metaalunie gewerkt. In die functie heeft hij leden binnen de producerende keten over privaatrechtelijke onderwerpen geadviseerd. Jacco weet hierdoor wat er leeft binnen de industrie en welke uitdagingen leveranciers, distributeurs en andere producerende en (in)kopende partijen binnen de markt ervaren. Met zijn kennis en expertise van de sector maakindustrie slaat Jacco een brug tussen de juridische kaders en de strategische toepassing daarvan voor maakbedrijven.

MAAK Advocaten versterkt hiermee haar positie als advocatenkantoor voor de maakindustrie, waarmee zij full-service aanbiedt op de strategische uitdagingen van maakbedrijven.

Welkom Jacco en veel plezier toegewenst!

Meer lezen over Jacco? lees hier zijn volledige profiel  ➡️ CV Jacco

advocaat contractenrecht
Neem contact op