Meteen naar de inhoud

Advocatenkantoor in Amsterdam

Expertise

Ons advocatenkantoor in Amsterdam is gespecialiseerd in het adviseren en procederen voor (internationale) ondernemingen en andere spelers uit de maakindustrie. Wij kennen de uitdagingen van onderhandelingen, het opstellen en sluiten van contracten en het beslechten van een zakelijk geschil. Onze Amsterdamse advocaten zijn toegankelijk, leveren topkwaliteit en werken met korte lijnen.  Onze Amsterdamse advocaten bieden full service juridische ondersteuning op de uitdagingen van ondernemingen, toezichthouders en overheidsinstanties.  Onze advocaten in Amsterdam genieten een sterke reputatie op het gebied van geschillen en procedures, (internationaal) contractenrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en productregelgeving (CE-markering)Binnen ieder specialisme beschikken wij over experts met een jarenlange ervaring. 

Blogs

Advocatenkantoor te Amsterdam

Ons advocatenkantoor in Amsterdam is actief voor Nederlandse bedrijven en internationale ondernemingen. Onze advocaten uit Amsterdam kennen de behoeftes van alle spelers uit de industrie. Of u nu zaken inkoopt, verkoopt of diensten aanbiedt, wij zijn vertrouwd met uw positie. Ons kantoor in Amsterdam ondersteunt importeurs, (toe)leveranciers, distributeurs, transporteurs en andere partijen die verbonden zijn aan de producerende keten van de maakindustrie. Onze sectorgerichte blik is onderscheidend en vanuit Amsterdam helpen wij onze klanten hun doelstellingen te verwezenlijken.

Amsterdams kantoor met een German Desk

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Amsterdam met een German Desk? Wilt u advies inwinnen bij een gespecialiseerde advocaat met kennis van uw branche? Dan bent u bij MAAK Advocaten in Amsterdam aan het juiste adres.  Wij spannen ons maximaal in om uw zaak te behartigen en de best mogelijke oplossing aan te dragen.  Veel van onze medewerkers hebben hun routes in Duitsland liggen. 

Op deze manier biedt onze German Desk in Amsterdam een meerwaarde voor partijen die zakendoen met Duitstalige landen. Onze Duitstalige advocaten in Amsterdam kennen de cultuurverschillen, begrijpen beide kanten en zijn in staat om de taalbarrière te overbruggen. 

Naast onze uitmuntende kennis van het internationale contractenrecht en het zakendoen met Duitse partijen, beschikt ons advocatenkantoor ook over een groot netwerk in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. 

Advocaten uit Amsterdam voor bedrijven

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar we zijn actief voor ondernemingen in binnen- en buitenland. We leveren de hoogste kwaliteit tegen scherpe tarieven, werken oplossingsgericht en hebben een pragmatische instelling. Dat is onze garantie. 

Onze Amsterdamse advocaten behoren tot de specialisten in hun vakgebied. Samen met u bepalen we de koers van uw zaak. Of u nu met uw bedrijf een overeenkomst wilt aangaan met een partij, onderhandelingen moet voeren, of een zakelijk geschil heeft, onze advocaten kunnen u optimaal adviseren in het Nederlandse of internationale recht. 

Maak kennis met ons advocatenkantoor in Amsterdam door ons contactformulier in te vullen of plan een afspraak met een van onze advocaten. We helpen u graag verder met uw juridische uitdagingen. Samen met u zoeken we de best mogelijke oplossing voor uw kwestie  

Wij zijn MAAK Advocaten.
Wie bent u?