Meteen naar de inhoud

Annette Moranne

Legal Expert

Annette is een doorgewinterde professional in de advocatuur met meer dan 30 jaar ervaring. Deze uitgebreide ervaring heeft haar gevormd tot een veelzijdige en toegewijde juridisch medewerker.

Ze begon haar carrière als advocaat en heeft zich ontwikkeld tot een expert, met name op het gebied van verbintenissenrecht, procesrecht en handelsrecht. Ze combineert haar juridische kennis met vastberadenheid en toewijding.

Binnen MAAK Advocaten biedt Annette juridische ondersteuning en begeleiding aan onze advocaten, waarbij ze haar uitgebreide kennis benut om de belangen van cliënten te behartigen bij complexe transacties en juridische uitdagingen.

Haar expertise komt duidelijk naar voren in haar vermogen om gedetailleerde en uitgebreide processtukken op te stellen. Bovendien verstrekt ze diepgaand, maar ook praktisch juridisch advies, gebaseerd op jarenlange ervaring en een grondig begrip van de complexiteiten van het internationaal recht en de zakelijke advocatuur. Daarnaast is ze betrokken bij het opstellen van algemene voorwaarden en contracten.

Hoewel Annette al geruime tijd in Engeland woont, is ze nauw betrokken bij ons team in Nederland. Dankzij moderne technologie kan ze volledig geïntegreerd en effectief deel uitmaken van ons team, ongeacht de geografische afstand.

Dedicated

Oog voor detail

Contractenrecht specialist