Meteen naar de inhoud

Onze advocaten in Amsterdam zijn specialisten op het gebied van geschillen en procedures, (internationaal) contractenrecht, ondernemingsrecht en productregelgeving (CE-markering).  Op deze terreinen wordt MAAK Advocaten gezien als hét specialistische advocatenkantoor voor de maakindustrie. Door onze sectorgerichte benadering kennen we de juridische uitdagingen van de spelers binnen de supply chain. Dit stelt ons in staat om adequaat in te springen op nieuwe regelgeving, innovatie binnen de sector (juridisch) te adresseren en de belangen van partijen direct scherp in beeld te hebben. Binnen iedere expertise genieten wij een jarenlange ervaring en helpen we u graag verder.

Introductietekst voor de vacature: pakkend, kort, verleidt tot video aanklikken

Ja, tof! Hoe werkt dat dan in de praktijk?

Wij vragen…

✔︎ 4-8 jaar werkervaring in relevante gebieden
✔︎ passie voor het vak en scherp op de inhoud
✔︎ commerciële en ondernemende houding
✔︎ sterke persoonlijkheid

Wij bieden…

✔︎ uitdagende positie in een ambitieus team van een groeiend kantoor
✔︎ work-life balance, inclusief flexibele werkplek oplossingen
✔︎ uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief aantrekkelijke bonusregeling
✔︎ kantoor op spectaculaire plek aan het IJ

MAAK Advocaten zoekt een ondernemende advocaat met expertise in het contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Jouw werkzaamheden richten zich op het opstellen van contracten, het procederen over handelsgeschillen en de actieve begeleiding van advocaat-stagiaires. Je werkt zelfstandig en in grotere dossiers in teamverband en bouwt samen met MAAK (verder) aan jouw praktijk.

Vacaturetekst 

dit ga je doen

Niet elke week is hetzelfde, sterker nog, we bieden veel afwisseling en interessante uitdaging. Om je toch een beeld te geven, zie je hier een globale verdeling van je tijd.

Beetje toelichting wat dat dan precies inhoudt, zou hier kunnen komen. 

Advocaten in Amsterdam

Ons advocatenkantoor is gevestigd op een spectaculaire locatie aan het IJ in Amsterdam. Vanuit ons Amsterdamse advocatenkantoor behartigen wij de belangen van Nederlandse maakbedrijven. Commercieel contracteren is onmisbaar in het handelsverkeer en een zakelijk geschil is soms onvermijdelijk. Op dat moment wenst u te kunnen terugvallen op een team van advocaten dat niet alleen uitblinkt in het rechtsgebied dat voorligt, maar ook op een advocatenkantoor dat een gevoel heeft met de sector waarin uw organisatie actief is. MAAK Advocaten is met een sectorgerichte benadering onderscheidend en ondersteunt u graag met uw nationale en internationale ambities en uitdagingen.

Onze advocaten zijn toegankelijk, gedreven en ambitieus. Ons team van specialisten schakelt snel en zorgt ervoor dat u als organisatie niet geremd wordt. Bij iedere zakelijke samenwerking kijken we hoe uw belangen het beste gediend zijn. Wanneer een civiele zaak de beste keuze is, kunt u bij ons terugvallen op een team van uitstekende procesadvocaten. Of de zaak aan de civiele rechter moet worden voorgelegd, of dat er opgetreden moet worden in een arbitragezaak, onze advocaten kunnen putten uit een jarenlange ervaring en ondersteunen u graag.

Het groeipad bij MAAK

Bij MAAK geloven we dat je niet alleen horizontaal, maar ook verticaal kan groeien. We doen niet aan up-or-out, maar kijken samen met jou waar jouw toegevoegde waarde ligt. Zo kan het zijn dat je je ontwikkelt tot partner ondernemer, maar ook dat je een van onze kennis partners wordt – specialist in je vak. Hoe dat werkt, zie je hier.

Visualisatie van de flowchart met vertakkingen – inhoud nodig.

Ik ga nu solliciteren!

Is jouw interesse gewerkt voor deze vacature? Neem dan contact op met Remko Roosjen. 

020 – 210 31 38
remko.roosjen@maakadvocaten.nl

Maar… goed te weten: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MAAK Advocaten biedt
full service juridische
ondersteuning
op de strategische
uitdagingen van uw
organisatie.

 

Download hier onze brochure.

Meer lezen over wat we doen en wie we zijn?