Meteen naar de inhoud

Sabine Vletter

Juridisch medewerker

Sinds maart 2022 versterkt Sabine Vletter het team van MAAK Advocaten. Ze bevindt zich in de cruciale eindfase van haar bachelor rechtsgeleerdheid, waar haar passie en kennis voor het recht dagelijks groeien.

Sabine legt zich toe op het ondersteunen van onze advocaten binnen drie kerngebieden contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en procesrecht. 

Wat maakt Sabine uniek als juridisch medewerker?

Met haar gedrevenheid, enthousiasme en ijver is Sabine een waardevolle aanwinst voor ons team. Haar energie is aanstekelijk en stimuleert een positieve werkomgeving, wat bijdraagt aan het succes van MAAK Advocaten.

Sabine’s unieke combinatie van energie en juridische scherpzinnigheid maakt haar tot een gewaardeerde kracht binnen ons advocatenkantoor. Ze biedt niet alleen ondersteuning in complexe zaken, maar draagt ook frisse perspectieven en innovatieve oplossingen aan.

In de snel veranderende wereld van het recht is het essentieel om vooruit te denken en aan te passen. Sabine belichaamt deze eigenschappen en is daarmee de passende aanvulling op ons team. Haar toewijding en deskundigheid in contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en procesrecht versterken onze dienstverlening en dragen bij aan ons gezamenlijk succes.

Toegankelijk

Gedreven

enthousiast