Meteen naar de inhoud

Lotte Elschot

Talent Specialist

Ik ben Lotte Elschot, de Talent Specialist bij MAAK Advocaten. Mijn missie is het identificeren, aantrekken en koesteren van de meest bekwame juridische professionals in ons vakgebied en het bevorderen van een werkomgeving waarin zij zich kunnen ontplooien.

Bij MAAK Advocaten houd ik toezicht op alle aspecten van talentacquisitie en -management. Mijn rol omvat sourcing en werving, onboarding, prestatiemanagement en personeelsontwikkeling. Mijn belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat we niet alleen toptalent aantrekken, maar ook een omgeving creëren die groei, leren en werkplezier stimuleert.

Mijn aanpak is gebaseerd op de overtuiging dat elk individu unieke vaardigheden en perspectieven inbrengt. Dit erkennende, streef ik naar een inclusieve en diverse werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt en de kans krijgt om uit te blinken.

Ik ben toegewijd om als brug te dienen tussen de behoeften van ons bedrijf en de carrièredoelen van onze werknemers, waarbij ik altijd streef naar een balans die leidt tot wederzijdse groei en succes.

Nieuwsgierig

Betrokken

Daadkrachtig