Meteen naar de inhoud

Maak in de media | Advocaten voor de maakindustrie

MAAK advocaten is geïnterviewd door Legal Business World over de filosofie en focus van het kantoor, de maakindustrie en de advocatuur. Klik verder voor het artikel. In het artikel staan we stil bij de keuze voor een sector in plaats van de keuze voor een rechtsgebied. Ons kantoor was het eerste kantoor in Nederland die op deze manier de advocatuur benadert.

ADVOCAAT voor de maakindustrie

Ons advocatenkantoor in Amsterdam heeft een team van advocaten dat een sterke reputatie in de maakindustrie. Wilt u advies inwinnen over een te starten procedure of samenwerking Neem dan contact op met Renso van Wieringhen Borski of met een van onze andere advocaten in Amsterdam.

T:  +31 (0)20 – 210 31 38
E: mail@maakadvocaten.nl
Contactpersoon: Renso van Wieringhen Borski | maakindustrie advocaat.

nv-author-image

Renso van Wieringhen Borski

Renso van Wieringhen Borski is als advocaat-partner Corporate / M&A verbonden aan MAAK Advocaten. Renso richt zich op ondernemingsrechtelijke vraagstukken, zoals aandeelhoudersgeschillen, vennootschapsrechtelijke overeenkomsten en het oprichten van ondernemingen. Verder begeleidt Renso bij fusies, overnames en joint ventures en is hij huisadvocaat voor diverse grote ondernemingen.