Meteen naar de inhoud

Maak in de media | Advocaten voor de maakindustrie

MAAK advocaten is geïnterviewd door Legal Business World over de filosofie en focus van het kantoor, de maakindustrie en de advocatuur. Klik verder voor het artikel. In het artikel staan we stil bij de keuze voor een sector in plaats van de keuze voor een rechtsgebied. Ons kantoor was het eerste kantoor in Nederland die op deze manier de advocatuur benadert.

ADVOCAAT voor de maakindustrie

Ons advocatenkantoor in Amsterdam heeft een team van advocaten dat een sterke reputatie in de maakindustrie. Wilt u advies inwinnen over een te starten procedure of samenwerking neem dan contact op met onze advocaten in Amsterdam.

T:  +31 (0)20 – 210 31 38
E: mail@maakadvocaten.nl

Remko Roosjen

Remko Roosjen

Als partner van MAAK en advocaat commercial law geeft Remko leiding aan aan het team Commerciële Geschillen en Contractenrecht. Remko is een gespecialiseerde advocaat contractenrecht en heeft een ruime ervaring in het voeren van procedures, waaronder voor de civiele rechter, in arbitrage en mediation. Remko is verbonden aan de specialisatievereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur en doceert regelmatig over het snijvlak van commerciële contracten en productregelgeving. Lees meer over Remko op zijn persoonlijk profiel of op LinkedIn .