Meteen naar de inhoud

De machinerichtlijn en ce-markering | nieuwe gids

Ce-markering

Sinds deze maand is de nieuwe gids voor (een juiste toepassing van) de Machinerichtlijn beschikbaar. Een ‘must read’ voor leveranciers, distributeurs, importeurs en eindgebruikers van een machine. MAAK Advocaten stelt de gids hierbij beschikbaar en assisteert u bij vragen over de richtlijn en de (aangepaste) gids. Onze advocaten gespecialiseerd in de Machinerichtlijn en CE-markering helpen u graag verder.

Praktijkgids juli 2017: Edition 2.1 of the MD Guide_FINAL

ADVOCATEN GESPECIALISEERD IN MACHINERICHTLIJN

Wilt u meer weten over de Machinerichtlijn en CE-markering of spreken met een gespecialiseerde advocaat op het gebied van de Machinerichtlijn, CE-markering of andere zaken over productregelgeving, neemt u dan contact met ons op,

Bent u in onderhandeling over een distributieovereenkomst, of wilt u weten hoe u een zachte landing maakt bij het opzeggen ervan? De advocaten van MAAK helpen u daar graag in verder. Neem contact met ons op.

nv-author-image

Remko Roosjen

Remko Roosjen is als advocaat / partner contractenrecht verbonden aan MAAK Advocaten. Een belangrijk deel van zijn werk ziet op het adviseren en procederen over commerciële overeenkomsten. Remko treedt op voor zowel fabrikanten, distributeurs, resellers en internationaal opererende handelspartijen. Remko is een bevlogen advocaat die snel schakelt.