Meteen naar de inhoud

De machinerichtlijn en ce-markering | nieuwe gids

Ce-markering

Sinds deze maand is de nieuwe gids voor (een juiste toepassing van) de Machinerichtlijn beschikbaar. Een ‘must read’ voor leveranciers, distributeurs, importeurs en eindgebruikers van een machine. MAAK Advocaten stelt de gids hierbij beschikbaar en assisteert u bij vragen over de richtlijn en de (aangepaste) gids. Onze advocaten gespecialiseerd in de Machinerichtlijn en CE-markering helpen u graag verder.

Praktijkgids juli 2017: Edition 2.1 of the MD Guide_FINAL

ADVOCATEN GESPECIALISEERD IN MACHINERICHTLIJN

Wilt u meer weten over de Machinerichtlijn en CE-markering of spreken met een gespecialiseerde advocaat op het gebied van de Machinerichtlijn, CE-markering of andere zaken over productregelgeving, neemt u dan contact met ons op,

Bent u in onderhandeling over een distributieovereenkomst, of wilt u weten hoe u een zachte landing maakt bij het opzeggen ervan? De advocaten van MAAK helpen u daar graag in verder. Neem contact met ons op.

nv-author-image

Remko Roosjen

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is op het bovenstaande vakgebied? Neemt u dan contact op met Remko Roosjen. U kunt hem telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)20 – 210 31 38 of u kunt een e-mail sturen aan remko.roosjen@maakadvocaten.nl. Meer informatie is te vinden op zijn profielpagina.