Meteen naar de inhoud

De machinerichtlijn en ce-markering | nieuwe gids

Ce-markering

Sinds deze maand is de nieuwe gids voor (een juiste toepassing van) de Machinerichtlijn beschikbaar. Een ‘must read’ voor leveranciers, distributeurs, importeurs en eindgebruikers van een machine. MAAK Advocaten stelt de gids hierbij beschikbaar en assisteert u bij vragen over de richtlijn en de (aangepaste) gids. Onze advocaten gespecialiseerd in de Machinerichtlijn en CE-markering helpen u graag verder.

Praktijkgids juli 2017: Edition 2.1 of the MD Guide_FINAL

ADVOCATEN GESPECIALISEERD IN MACHINERICHTLIJN

Wilt u meer weten over de Machinerichtlijn en CE-markering of spreken met een gespecialiseerde advocaat op het gebied van de Machinerichtlijn, CE-markering of andere zaken over productregelgeving, neemt u dan contact met ons op,

Bent u in onderhandeling over een distributieovereenkomst, of wilt u weten hoe u een zachte landing maakt bij het opzeggen ervan? De advocaten van MAAK helpen u daar graag in verder. Neem contact met ons op.

Remko Roosjen

Remko Roosjen

Als partner van MAAK en advocaat commercial law geeft Remko leiding aan aan het team Commerciële Geschillen en Contractenrecht. Remko is een gespecialiseerde advocaat contractenrecht en heeft een ruime ervaring in het voeren van procedures, waaronder voor de civiele rechter, in arbitrage en mediation. Remko is verbonden aan de specialisatievereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur en doceert regelmatig over het snijvlak van commerciële contracten en productregelgeving. Lees meer over Remko op zijn persoonlijk profiel of op LinkedIn .