Meteen naar de inhoud

Hanneke Marcelis

Operationeel manager

Hallo, ik ben Hanneke Marcelis, operationeel manager bij MAAK Advocaten. Met een uitgesproken passie voor organiseren en een onverzettelijke toewijding aan operationele uitmuntendheid, heb ik mijn carrière gewijd aan het zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen van ons kantoor.

In mijn huidige functie als Operationeel Manager richt ik mij vooral op het stroomlijnen van de werkzaamheden en het implementeren van strategieën die ervoor zorgen dat ons kantoor een van de meest gerenommeerde van Nederland blijft. Mijn takenpakket omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden, van het beheren van financiële operaties en human resources tot het overzien van marketinginitiatieven en IT-systemen.

Ik ben trots op mijn vermogen om sterke relaties op te bouwen met zowel medewerkers als klanten, waarbij ik altijd streef naar heldere, consistente communicatie en onwrikbare ondersteuning. Ik ben ervan overtuigd dat mijn inzicht in zowel de juridische als zakelijke aspecten van ons werk mij in staat stelt om beter tegemoet te komen aan de behoeften van ons bedrijf en onze klanten.

Betrokken

Responsief

Nauwkeurig