tarieven

Kwaliteit van dienstverlening gaat verder dan alleen gedegen juridisch werk. U mag van uw advocaat ook verwachten dat hij u actief adviseert over het kostenaspect. We treden daar graag met u over in overleg. Vaak kunnen wij u voorzien van een kosteninschatting. We zijn daarover transparant, helder en informeren u daarover voorafgaand aan onze werkzaamheden, nooit achteraf. De werkzaamheden en de financiële afspraak worden vastgelegd in een schriftelijke opdrachtbevestiging.

vast tarief | uurtarief | abonnement

Werken op basis van vaste prijsafspraken of op uurtarief is meestal beide mogelijk. In goed overleg met u komen we tot een passende afspraak. Belangrijk is dat u weet waar u aan toe bent en uw zakelijk belang niet uit het oog wordt verloren. Ons kantoor biedt ook de mogelijkheid van een kaderafspraak (abonnement), waarbij we onze diensten tegen een vast maandelijks tarief kunnen verrichten. 

MAAK bespreekt samen met u het totaalplaatje, maakt kosten inzichtelijk en neemt altijd ‘value for money’ als vertrekpunt.

meer informatie?

Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden en wij brengen samen de financiële aspecten in kaart. Neem contact met ons op via mail@maakadvocaten.nl of bel ons op 020 210 31 38.

Meer weten over

Onze tarieven?

Hoe kunnen we u helpen?

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer