Meteen naar de inhoud

Toegang Surinaamse producten tot de EUROPESE MARKT

Afgelopen week was de president van Suriname, Chan Santohki, in Nederland. Een van de belangrijkste punten dat aan bod kwam zag op de toegang van Surinaamse producten tot de Europese markt.

Met name het voldoen aan de essentiële gezondheids- en veiligheidseisen onder de (EU) productwet- en regelgeving (zoals CE-markering) vormt momenteel voor Surinaamse bedrijven de grootste uitdaging en zo mogelijk belemmering. Dat is begrijpelijk.

Vragen over productdossiers, CE-markering en andere handelsgerelateerde vragen treden daarbij op de voorgrond. Wanneer niet voldaan is aan de eisen van productregelgeving, mag een product niet zomaar in de EER in het verkeer worden gebracht.

Advocaten voor productregelgeving (CE-markering)

Ons team productregelgeving (CE-markering) ondersteunt Surinaamse bedrijven met de toetreding tot de Europese markt. Onze advocaten productregelgeving, Remko Roosjen, Martin Krüger en Max Schwillens zijn specialisten

+31 (0)20 – 210 31 38
mail@maakadvocaten.nl

Remko Roosjen

Remko Roosjen

Als partner van MAAK en advocaat commercial law geeft Remko leiding aan aan het team Commerciële Geschillen en Contractenrecht. Remko is een gespecialiseerde advocaat contractenrecht en heeft een ruime ervaring in het voeren van procedures, waaronder voor de civiele rechter, in arbitrage en mediation. Remko is verbonden aan de specialisatievereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur en doceert regelmatig over het snijvlak van commerciële contracten en productregelgeving. Lees meer over Remko op zijn persoonlijk profiel of op LinkedIn .