Meteen naar de inhoud

Toegang Surinaamse producten tot de EUROPESE MARKT

Afgelopen week was de president van Suriname, Chan Santohki, in Nederland. Een van de belangrijkste punten dat aan bod kwam zag op de toegang van Surinaamse producten tot de Europese markt.

Met name het voldoen aan de essentiële gezondheids- en veiligheidseisen onder de (EU) productwet- en regelgeving (zoals CE-markering) vormt momenteel voor Surinaamse bedrijven de grootste uitdaging en zo mogelijk belemmering. Dat is begrijpelijk.

Vragen over productdossiers, CE-markering en andere handelsgerelateerde vragen treden daarbij op de voorgrond. Wanneer niet voldaan is aan de eisen van productregelgeving, mag een product niet zomaar in de EER in het verkeer worden gebracht.

Advocaten voor productregelgeving (CE-markering)

Ons team productregelgeving (CE-markering) ondersteunt Surinaamse bedrijven met de toetreding tot de Europese markt. Onze advocaten productregelgeving, Remko Roosjen, Martin Krüger en Max Schwillens zijn specialisten

+31 (0)20 – 210 31 38
mail@maakadvocaten.nl

nv-author-image

Remko Roosjen

Remko Roosjen is als advocaat / partner contractenrecht verbonden aan MAAK Advocaten. Een belangrijk deel van zijn werk ziet op het adviseren en procederen over commerciële overeenkomsten. Remko treedt op voor zowel fabrikanten, distributeurs, resellers en internationaal opererende handelspartijen. Remko is een bevlogen advocaat die snel schakelt.