Ga naar de inhoud

Vacature advocaat-medewerker contractenrecht

Bedankt dat je de tijd neemt voor MAAK Advocaten en de vacature Advocaat-Medewerker contractenrecht. Werp een blik op ons kantoor in onderstaande video en lees meer over wie we zijn en wat we doen in ons deck!

Je leest hier meer over wie wij zijn als “MAAKERS”, onze organisatie en de rol. Als je enthousiast bent, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vind je op de laatste pagina van onderstaand deck!

Vacature ADVOCAAT-MEDEWERKER CONTRACTENrecht

FUNCTIE

MAAK Advocaten zoekt een ondernemende advocaat met expertise in het contractenrecht. Jouw werkzaamheden richten zich op het opstellen en beoordelen van nationale en internationale contracten, het procederen over handelsgeschillen en de actieve begeleiding van advocaat-stagiaires. Je werkt zelfstandig en in grotere dossiers in teamverband en bouwt samen met MAAK (verder) aan jouw praktijk.

JOUW PROFIEL

Je hebt tenminste 4-8 jaar ervaring in de genoemde rechtsgebieden. Je bent nieuwsgierig, betrokken, klantgericht en open en constructief. Commerciële kansen laat jij niet onbenut en je benadert een zaak door de bril van een ondernemer: veelal gericht op een praktische (commerciële) oplossing. Je hebt ten slotte een sterke persoonlijkheid en kijkt ernaar uit een belangrijke bijdrage te leveren aan de verder groei van kantoor.

ONS VOORSTEL

✔︎ uitdagende positie in een ambitieus team van een groeiend kantoor
✔︎ fulltime en parttime is beide mogelijk
✔︎ work-life balance, inclusief flexibele werkplek oplossingen
✔︎ uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief aantrekkelijke bonusregeling
✔︎ kantoor op spectaculaire plek aan het IJ

INTERESSE GEWEKT?

Is jouw interesse gewerkt voor deze vacature? Neem dan contact op met Remko Roosjen. 

020 – 210 31 38
remko.roosjen@maakadvocaten.nl

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over onze mensen en over ons kantoor? Bekijk dan onze website.

www.maakadvocaten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Remko Roosjen

Remko Roosjen

Als partner van MAAK en advocaat commercial law geeft Remko leiding aan aan het team Commerciële Geschillen en Contractenrecht. Remko is een gespecialiseerde advocaat contractenrecht en heeft een ruime ervaring in het voeren van procedures, waaronder voor de civiele rechter, in arbitrage en mediation. Remko is verbonden aan de specialisatievereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur en doceert regelmatig over het snijvlak van commerciële contracten en productregelgeving. Lees meer over Remko op zijn persoonlijk profiel of op LinkedIn .