Meteen naar de inhoud

Vacature advocaat-medewerker

Bedankt dat je de tijd neemt voor MAAK Advocaten en de vacature Advocaat-Medewerker. Je leest hier meer over wie wij zijn als “MAAKERS”, onze organisatie en de rol. Als je enthousiast bent, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vind je op de laatste pagina van onderstaand deck!

Vacature ADVOCAAT-MEDEWERKER CONTRACTEN EN procesrecht

FUNCTIE

MAAK Advocaten zoekt een ondernemende advocaat met expertise in het contracten- en procesrecht. Jouw werkzaamheden richten zich op het opstellen van contracten, het procederen over handelsgeschillen en de actieve begeleiding van advocaat-stagiaires. Je werkt zelfstandig en in grotere dossiers in teamverband en bouwt samen met MAAK (verder) aan jouw praktijk.

JOUW PROFIEL

Je hebt tenminste 4-8 jaar ervaring in de genoemde rechtsgebieden. Je hebt passie voor het vak en bent scherp op de inhoud. Commerciële kansen laat jij niet onbenut en je benadert een zaak door de bril van een ondernemer: veelal gericht op een praktische (commerciële) oplossing. Je hebt ten slotte een sterke persoonlijkheid en kijkt ernaar uit een belangrijke bijdrage te leveren aan de verder groei van kantoor.

ONS VOORSTEL

✔︎ uitdagende positie in een ambitieus team van een groeiend kantoor
✔︎ work-life balance, inclusief flexibele werkplek oplossingen
✔︎ uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief aantrekkelijke bonusregeling
✔︎ kantoor op spectaculaire plek aan het IJ

INTERESSE GEWEKT?

Is jouw interesse gewerkt voor deze vacature? Neem dan contact op met Remko Roosjen. 

020 – 210 31 38
remko.roosjen@maakadvocaten.nl

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over onze mensen en over ons kantoor? Bekijk dan onze website.

www.maakadvocaten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

nv-author-image

Remko Roosjen

Remko Roosjen is als advocaat / partner contractenrecht verbonden aan MAAK Advocaten. Een belangrijk deel van zijn werk ziet op het adviseren en procederen over commerciële overeenkomsten. Remko treedt op voor zowel fabrikanten, distributeurs, resellers en internationaal opererende handelspartijen. Remko is een bevlogen advocaat die snel schakelt.