Faranaz Ishak

Faranaz Ishak behartigt als jurist contracten en aansprakelijkheid de belangen van Nederlandse en buitenlandse bedrijven bij MAAK.

Haar focus ligt zowel op het commercieel contracteren, aansprakelijkheidsrecht als (corporate) litigation. Ondernemingen, bestuurders, aandeelhouders en aanverwante partijen ondersteunt Faranaz met het adviseren en procederen bij veelvoorkomende handelszaken. Denk hierbij aan commerciële contracten die in de praktijk verkeerd zijn uitgepakt (en waardoor schade is ontstaan). In dat kader is Faranaz ook regelmatig betrokken bij grensoverschrijdende zaken, waaronder handelsgeschillen tussen Nederlandse en buitenlandse ondernemingen.

Verder behartigt Faranaz ook de belangen van partijen wanneer er een interne discussie tussen aandeelhouders en het bestuur van een onderneming is ontstaan. Bijvoorbeeld ten aanzien van het gevoerde of te voeren beleid of het functioneren van een van deze partijen binnen de onderneming.

Faranaz heeft aan de Vrije Universiteit van Amsterdam haar master voltooid en parallel diverse stages met uitstekende beoordelingen doorlopen in zowel het bedrijfsleven en de advocatuur. Ook is Faranaz onder meer actief geweest bij een rechtswinkel.

Faranaz spreekt Nederlands, Duits Engels en Hindoestaans.

JURIST AANSPRAKELIJKHEID, SCHADE EN OVEREENKOMSTEN

Wanneer u vragen heeft over het thema aansprakelijkheidsrecht, kunt u altijd contact zoeken met Faranaz. Zij helpt u graag verder.

T: +31 (0)20 – 210 31 38
E: faranaz.ishak@maakadvocaten.nl