Faranaz Ishak

ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT

Faranaz is sinds 2020 verbonden aan MAAK Advocaten. Haar focus als advocaat ligt zowel op het ondernemingsrecht, het (internationaal) contractenrecht als het Nederlandse en internationale procesrecht.

Faranaz behartigt de belangen van aandeelhouders, bestuurders en aanverwante partijen wanneer er interne discussies binnen een onderneming ontstaan. Bijvoorbeeld ten aanzien van het gevoerde of te voeren beleid of het functioneren van een van deze partijen binnen de onderneming. Faranaz maakt onderdeel uit van het Corporate Team van MAAK en ondersteunt daarin partijen bij bedrijfsovernames, management buy-outs, fusies en joint ventures. 

Een ander belangrijk onderdeel van haar praktijk ziet op het adviseren en procederen over commerciële contracten. Faranaz wordt vaker benaderd bij vragen en geschillen over  (internationale) koopcontracten en uiteenlopende samenwerkingsverbanden, zoals distributie, franchise en agentuur.  

Faranaz heeft aan de Vrije Universiteit van Amsterdam haar master voltooid en parallel diverse stages met uitstekende beoordelingen doorlopen in zowel het bedrijfsleven en de advocatuur. Ook is Faranaz onder meer actief geweest bij een rechtswinkel.

Lidmaatschappen:

Nederlandse Orde van Advocaten

Talen:

Nederlands, Duits, Engels en Hindoestaans.

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met Faranaz. Zij helpt u graag verder.

+31 (0)20 – 210 31 38
faranaz.ishak@maakadvocaten.nl