Meteen naar de inhoud

Contact

background-2

Direct contact opnemen met een advocaat

Wij helpen u graag bij het bereiken van succes. Onze advocaten in Amsterdam hebben ervaring met uiteenlopende ondernemingen en procedures en gaan voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Ons eerste overleg is vrijblijvend en vertrouwelijkheid is gewaarborgd. U kunt direct contact opnemen met een advocaat. 

Telefonisch zijn we onder +31 (0)20 – 210 31 38 van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Vooraf een vraag insturen of een terugbelverzoek achterlaten? Dat kan via onderstaand contactformulier of per e-mail aan mail@maakadvocaten.nl. We streven ernaar uw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Contactformulier

Verwerking van persoonsgegevens

MAAK advocaten verwerkt persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij attenteren u graag op ons privacybeleid voor de wijze waarop wij uw gegevens verwerken.

Kantoor Amsterdam

MAAK Advocaten NV
Advocatenkantoor Amsterdam
Kraanspoor 46
1033 SE Amsterdam

+31 (0)20 – 210 31 38
mail@maakadvocaten.nl

KANTOORTIJDEN

maandag tot vrijdag
9:00 – 21:00 uur

Routebeschrijving en parkeermogelijkheden

Het advocatenkantoor MAAK Advocaten is gevestigd in Amsterdam en is gevestigd in het zogenaamde Kraanspoorgebouw. Of het nu met de auto, te voet of met het openbaar vervoer is, advocatenkantoor MAAK is gemakkelijk te bereiken. Komt u met de auto, dan bent u van harte welkom om u in te schrijven bij “REGUS” bij de ingang van de parking. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het advocatenkantoor in 15 minuten lopen te bereiken. Dit omvat ook een overtocht van 10 minuten met de veerboot. Onze receptie bevindt zich op de zesde verdieping.

Meer informatie: Google maps | MAAK advocatenkantoor