Meteen naar de inhoud

Over ons

background-2

Full service aanbieden op de strategisch-juridische uitdagingen van onze cliënten is waar wij voor staan. Dat doen we met een frisse blik op de advocatuur. Door onze persoonlijke benadering, ondernemersgeest en sectorgerichte blik kiezen cliënten voor ons. Dankzij onze specialistische, juridische know-how en diepgewortelde kennis van de sector bieden we meerwaarde voor onze cliënten. 

Onze werkwijze

Ons advocatenkantoor is onafhankelijk en het belang van onze cliënt staat altijd voorop. Wij helpen graag bij het bereiken van succes. We hebben ervaring met uiteenlopende ondernemingen en procedures en gaan voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Wij investeren veel in relaties met onze cliënten. Door de business van onze cliënten te begrijpen en de marktontwikkelingen op de voet te volgen, creëren we een meerwaarde voor onze relaties. Op die manier trekken we constructief met onze cliënten op. Veel van onze cliënten komen voort uit aanbevelingen uit de sector. Wanneer het belang of de complexiteit van de zaak dat vergt, werken we samen in hechte teams, of zetten we andere onafhankelijke advocatenkantoren in. Op die manier garanderen we altijd voldoende slagkracht in grotere projecten, zoals een product recall, herstructurering, bedrijfsovername of massaclaim.

Waardering

Onze cliënten waarderen onze persoonlijke benadering, onze toewijding en de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij kennen de behoeftes van de spelers binnen de (producerende) keten van bedrijven. van toeleverancier tot fabrikant. Van distributeur tot reseller. Maar ook van aandeelhouder tot bestuurder. Voor de maakindustrie zijn wij volgens onze cliënten hét go to kantoor van Nederland. 

Blogs

Advocaten voor ondernemers

Onze advocaten voor ondernemers zijn specialisten in het handelsrecht. Wij adviseren bedrijven, toezichthouders en andere overheidsinstanties op het gebied van het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht. Onze focus ligt op de maakindustrie. Voordat een product op de markt komt, dient de volledige keten te worden doorlopen. Grondstoffen en halffabrikaten worden door een toeleverancier naar de fabrikant getransporteerd. Vanuit de fabrikant komt het product in de distributieketen en speelt vaak een aantal belangrijke vragen over productregelgeving (CE-markering)  en de wijze waarop het product binnen de EER mag worden verhandeld. Wanneer de fabrikant niet in de EER is gevestigd, zal de importeur/distributeur de partij zijn die moet instaan voor het voldoen aan de essentiële milieu-, gezondheids- en veiligheidseisen. Dat schept verantwoordelijkheden en wij wijzen u graag op het juridisch kader daarvan. 

Wanneer de producten in het verkeer mogen worden gebracht, zullen er ook tussen de fabrikant/leverancier goede contracten moeten komen over de wijze waarop partijen zaken zullen gaan doen en verantwoordelijkheden verdelen. Dat kan onder meer gaan over aansprakelijkheid, zekerheidsrechten, maar ook de duur van de overeenkomst. Ook op het gebied van het transportrecht is het belangrijk dat risico’s in beeld zijn en kansen worden benut. Kortom, binnen de maakindustrie leven veel uitdagingen op verschillende momenten binnen de (producerende) keten Onze advocaten voor ondernemers binnen de industrie zijn vertrouwd met deze onderwerpen en hebben een hoge mate van expertise en ervaring opgebouwd. Innovaties volgen we op de voet en opgedane kennis zetten wij breed in om onze cliënten te ontzorgen, continuïteit te waarborgen en het ondernemerschap niet af te remmen. 

Advocaten
die snel tot de 
kern van de zaak
komen.