Meteen naar de inhoud

Advocaten in Amsterdam

background-2

Onze Advocaten

Bij MAAK Advocaten in Amsterdam vinden organisaties de bijstand die zij nodig hebben in civiele zaken. Ons team van specialisten focust op de sector maakindustrie. Handelsondernemingen, fabrikanten en overheden voorzien wij van advies op maat. Zowel bij het opstellen van overeenkomsten als bij het oplossen van zakelijke geschillen kunt u rekenen op onze expertise en jarenlange ervaring. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie. Onze advocaten in Amsterdam hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het voeren van onderhandelingen, juridische advisering en civiele procedures. Samen met u bepalen we de koers. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

TEAM

Remko Roosjen
Martin Krüger

Maud van den Berg

Faranaz Ishak

Sander van Someren Gréve

Annette Moranne

Claartje van der Marel

Max Schwillens

Jolmer de Haas
Shannon Blonk

Jacco Bruinsma

Félique Kouthoofd

Angela Heijer-Soldaat

Sabine Vletter
Lotte Elschot

Carolin Schneider

Advocaten in Amsterdam

“MAAK supports our German and US IT development and license business in a perfect and proactive manner. Thanks for the  experience we share since  about 3 years“ – Frank Eickers. CEO at Paradatec GmbH |  Paradatec Inc., US.

Onze advocaten in Amsterdam kennen de uitdagingen van de spelers uit de industrie. Of u nu toeleverancier, fabrikant, transporteur, importeur, distributeur of reseller bent – wij streven maatwerk en praktische oplossingen na voor onze cliënten. Wanneer het belang van de zaak dat verlangt, schromen we niet om een civiele procedure op te stellen, zoals bijvoorbeeld een kort geding. Ook adviseert ons team van Amsterdamse advocaten bij het opmaken van complexe industriële contracten, het doorlopen van boeteprocedures bij de Inspectie of het realiseren van een bedrijfsovername. 

We luisteren naar onze cliënten en zetten onze expertise doelgericht in om de doelstellingen van onze cliënten te bereiken. Onze advocaten in Amsterdam zijn gedreven professionals die met een creatieve en persoonlijke insteek onze cliënten ondersteunen. Neemt u gerust contact op met een van onze Amsterdamse advocaten op het gebied van zakelijke geschillen en procedures, het ondernemingsrecht, het contractenrecht, of op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht.