Meteen naar de inhoud

Contractenrecht

background-2

Commerciële overeenkomsten vormen het hart van een samenwerking. Het contractenrecht is dynamisch en onze advocaten zijn hierin gespecialiseerd. Juist omdat partijen hier aan het begin staan van een samenwerking, biedt dit het uitgelezen moment zaken scherp op papier te zetten. De advocaten contractenrecht van MAAK Advocaten hebben een sterke reputatie opgebouwd bij het opstellen en uitonderhandelen van nationale en internationale overeenkomsten. Wanneer partijen een zakelijk geschil krijgen over een overeenkomst, treden onze advocaten op in een procedure bij de civiele rechter.

Remko Roosjen

Jacco Bruinsma

Sander van Someren Gréve

Max Schwillens

Blogs

Advocaten contractenrecht

Onze advocaten contractenrecht zijn gespecialiseerd in het Nederlandse contractenrecht en hebben een uitstekende kennis van het nationaal en internationaal zakendoen. Of u nu met een Nederlandse handelspartner in zee gaat, of met een buitenlandse partij een overeenkomst sluit, wij hebben de expertise in huis om uw belangen te behartigen bij een nieuwe commerciële overeenkomst. Onze grondige kennis van het contractenrecht combineren we met een praktische inslag. Doel moet zijn dat er een goede afspraak op papier komt die voor beide partijen duidelijk is en recht doet aan de beoogde samenwerking.

Op enig moment kan er een reden zijn dat een commerciële overeenkomst moet worden opgezegd of ontbonden. Dit kan samenhangen met het feit dat de andere partij niet goed genoeg (meer) presteert, maar ook omdat de deal commercieel niet meer interessant is, Ook door onvoorziene omstandigheden kan een samenwerking ontwricht zijn geraakt en dan kan het zaak zijn dat een overeenkomst snel eindigt. Wanneer partijen hierover in conflict raken, kan het zo zijn dat tussenkomst van de civiele rechter of een arbitrage-instituut nodig is. Onze advocaten contractenrecht treden dan voor u op in de procedure.

“Maak Advocaten heeft mij op
de
meest effectieve manier
geholpen
bij een
grensoverschrijdend
geschil. 

Ik zou dit bedrijf aan
iedereen aanbevelen.” 

E. Teeuwen (CumLaUDESaIling).