Meteen naar de inhoud

Blogs

background-2

Onze advocaten publiceren regelmatig inzichten, updates en analyses over verschillende aspecten van het Nederlandse recht, zodat onze cliënten en lezers altijd op de hoogte zijn.  Het juridische landschap is namelijk voortdurend in beweging. Bij MAAK Advocaten willen we daarin altijd voorop lopen. Lees hieronder de laatste blogs, over onder meer commercieel contracteren, procesrecht en (EU) product compliance

Laatste blogs

Oplossen van een juridisch geschil

Oplossen van een juridisch geschil

Nederlands recht is uniek in zijn soort en veel internationale contracten worden beheerst door Nederlands recht. Juridische geschillen zijn al vele jaren een veelbesproken onderwerp.

Lees verder »
Verpakkingsverordening

Verpakkingsverordening 

De EU-verordening betreffende verpakking en verpakkingsafval, ook wel de Packaging and Packaging Waste Regulation, of korter de PPWR, is een wetsvoorstel ter herziening van de

Lees verder »

Blogs per onderwerp

Ervaren advocaten in Amsterdam

Onze advocaten treden op voor bedrijven binnen de sector maakindustrie. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Amsterdam. Wij treden op voor bedrijven door heel Nederland, zowel ter zake advieswerk als bij een civiele procedure voor de rechter. Van Maastricht tot Groningen, van Middelburg tot Nijmegen, wij behartigen uw belangen. Wilt u direct met een advocaat spreken, dan kunt u contact met ons opnemen.  

Wij horen graag welke uitdagingen u heeft en we kunnen doorgaans snel inschatten hoe uw situatie er juridisch voorstaat en welke stappen het beste gezet kunnen worden.  Onze advocaten leveren dagelijks topprestaties. Wij helpen onze  cliënten in hun zoektocht naar succes. Wij zetten ons ambacht in om dat na te streven. Vakwerk is waar we voor staan. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u direct een prangende vraag? Onze advocaten staan voor u klaar. 

“De advocaten hebben oog
voor detail, terwijl ze het
volledige overzicht behouden.

Ze breken complexe zaken op in
logische stukjes en geven
duidelijke paden voor een
succesvolle strategie.
Sterk aanbevolen.”

Hans van der Stok (Maestr)