COVID-19

COVID-19 en Coronavirus

COVID-19 en Coronavirus – MAAK Advocaten N.V. heeft een team samengesteld voor maakbedrijven die kampen met de zakelijke consequenties van het Corona-virus (COVID-19). De advocaten van MAAK hebben een speciale Helpdesk ingericht voor alle vragen over het coronavirus (COVID-19) en een aanbevelenswaardig artikel over “Commerciële Overeenkomsten en het Coronavirus” gepubliceerd. Wanneer u vragen heeft over koop- en verkoop van goederen, een inschatting op de vraag of een geslaagd beroep op overmacht kan worden gedaan door u of uw contractspartij, de consequenties van uw distributieovereenkomsten en/of andere zaken bij (internationaal) contracteren, aarzel dan niet om met onze specialisten in contact te treden. Vaststaat dat commerciële overeenkomsten voor een groot deel een andere uitwerking gaan krijgen, moeten worden herschreven of zelfs worden ontbonden of opgezegd.

Onze advocaten hebben veel kennis en kunde op het gebied van internationaal contracteren binnen de maakindustrie. Vanuit hun verschillende expertises kunnen zij uw handelszaken adresseren en uw meest prangende vragen beantwoorden.

Onze aanspreekpunten:

Martin Krüger

Focus: internationale overeenkomsten, met name focus op handel met Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH).

Remko Roosjen

Focus: koopovereenkomsten,  distributieovereenkomsten en algemene voorwaarden.

Renso van Wieringhen Borski

Focus: internationale overeenkomsten, met name focus op USA, Canada, UK en Azië.

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over het Corona-virus?

Stel ze hier.

Hoe kunnen we u helpen?

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

COVID-19 en Coronavirus – Zo kan MAAK u helpen

De specialisten van MAAK Advocaten hebben een sterke reputatie bij de uitleg, aanpassing en huidige uitwerkingen van (internationale) commerciële overeenkomsten. Moet uw overeenkomst worden aangepast? Mag u afwijken van afspraken door invloed van het Corona-virus? Hoe springt u om met leverbeperkingen en doorleveringsverplichtingen die nu op de tocht staan? Wij staan u hierin graag bij. Telefonisch zijn we voor u van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar onder T: 020 210 31 38 en e-mails lezen we dagelijks (mail@maakadvocaten.nl). Vooraf een vraag insturen of een terugbelverzoek achterlaten? Dat kan via ons contactformulier.