Meteen naar de inhoud

Maud van den Berg

Advocaat paardenrecht

Bent u op zoek naar een advocaat paardenrecht? Een hippische advocaat met persoonlijke affiniteit met paarden? Een gespecialiseerde advocaat in het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en procesrecht?

Advocaat Maud van den Berg is een advocaat met veel persoonlijke interesse voor de paardensector en paardensport. Van kinds af aan hield Maud zich al bezig met paarden en na haar studie privaatrecht, heeft Maud zich verder ontwikkeld in het hippisch recht. Maud behandelt als advocaat paardenrecht uiteenlopende vragen over het hippische recht, zoals bijvoorbeeld vragen over de non-conformiteit van een paard onder hippisch recht(er is een gebrek of schade), breuken, (internationale) koopovereenkomsten, transport en andere zakelijke geschillen en contracten die bij paarden spelen.

Als advocaat hippisch recht heeft Maud een sterke reputatie opgebouwd. Maud heeft veel affiniteit met het paardenrecht en heeft een groot netwerk in deze branche. Daarnaast is Maud de vaste auteur bij het tijdschrift “Paard & Bedrijf” waar zij over uiteenlopende juridische thema’s spreekt in de hippische sector. 

Paardenrecht advocaat

Maud heeft veel cliënten die actief zijn in de paardensector. Of het nu gaat over verkopers, kopers of transporteurs van paarden, Maud kent de positie van alle partijen in de branche.

Daarnaast behandelt Maud als paardenrecht advocaat ook toonaangevende zaken die in de media verschijnen. Maud heeft veel ervaring in het opmaken van commerciële contracten en het procederen bij zakelijke overeenkomsten die niet goed zijn gelopen. Zij treedt daarbij zowel op voor eisende partijen als gedaagden. 

Blog: Geschil over de eigendom van een paard

Nederlandse Orde van Advocaten

Advocaat Paardenrecht

Scherpzinnig

Betrouwbaar