Meteen naar de inhoud

Maud van den Berg

Advocaat hippisch recht

Wilt u advies inwinnen bij een ervaren advocaat hippisch recht? Een advocaat met kennis van de paardensector? Een gespecialiseerde advocaat die zowel kennis heeft van contractenrecht, procesrecht als aansprakelijkheidsrecht?

Onze advocaat paardenrecht Maud van den Berg heeft een grondige kennis en expertise van het hippische recht. Na haar studie privaatrecht heeft Maud zich verder verdiept in het contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht, dit met een bijzondere aandacht voor de hippische sector.

Door de vele paardenzaken die Maud jaarlijks behandelt kent ze de uitdagingen van alle partijen die actief zijn in deze wereld. Of het nu gaat over de uitleg van een complexe overeenkomst, een zakelijk geschil of een non-conformiteit waarvoor een oplossing moet worden gevonden, Maud heeft de expertise waar u naar op zoekt bent.

Hippisch recht advocaat

De hippische wereld beperkt zich niet alleen tot de landsgrenzen. Als hippisch recht advocaat is Maud vaak betrokken bij zaken die een internationaal karakter hebben. Denk bijvoorbeeld aan de non-conformiteit van een paard onder hippisch recht, zoals een bij koop en levering van een paard waar gebreken aan kleven, of waar partijen over en weer andere bedoelingen bij hadden tijdens het sluiten van de koop. Dergelijke zaken kunnen vaak complex zijn. Ook het sluiten van internationale koopovereenkomsten kan een beproeving zijn. Maud is als advocaat hippisch recht bekend met de valkuilen en de kansen die contracten kunnen bieden.

Cliënten waarderen Maud om haar grondige kennis van de sector en persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast wordt Maud gewaardeerd om de vertaalslag die zij kan maken tussen de juridische realiteit en de praktijk.

Blog: Geschil over de eigendom van een paard

Nederlandse Orde van Advocaten

Bevlogen

Scherpzinnig

Zeiler