Meteen naar de inhoud

Advocaat procederen

background-2

Procesadvocaten

Voor geschillen en procedures bent u bij onze procesadvocaten aan het juiste adres. Wij treden voor onze cliënten op voor de civiele rechter, arbitrage-instituten en in boeteprocedures. Een kort geding aanspannen of het voeren van een hoger beroep is waar onze advocaten een sterke reputatie genieten. Onze advocaten zijn scherp, daadkrachtig en uiteraard partijdig. We zullen ons ertoe inspannen uw belangen zo goed mogelijk te behartigen in iedere fase van een geschil. We onderhandelen waar het kan en procederen waar het moet. Wanneer de zaak dat vraagt, zullen we conservatoir beslag laten leggen of de rechter verzoeken een beslag op te heffen of getuigen te laten horen. We treden voor cliënten op voor iedere feitenrechter in Nederland. We werken met korte lijnen. De advocaat die u spreekt behandelt uw zaak.

Remko Roosjen

Martin Krüger

Sander van Someren Greve
Faranaz Ishak

Blogs

Oplossen van een juridisch geschil

Oplossen van een juridisch geschil

Nederlands recht is uniek in zijn soort en veel internationale contracten worden beheerst door Nederlands recht. Juridische geschillen zijn al vele jaren een veelbesproken onderwerp.

Lees meer...
Verpakkingsverordening

Verpakkingsverordening 

De EU-verordening betreffende verpakking en verpakkingsafval, ook wel de Packaging and Packaging Waste Regulation, of korter de PPWR, is een wetsvoorstel ter herziening van de

Lees meer...

Advocaten voor civiele procedures

Onze advocaten treden op voor bedrijven bij een zakelijk geschil. Dat doen we al vele jaren en onze advocaten hebben een uitstekende kennis van het procesrecht. Wanneer een geschil ontstaat met een handelspartij of met een andere aandeelhouder is het zaak dat er snel geschakeld wordt. Daarmee wordt doorgaans meer schade voorkomen en brengt een oplossing dichterbij. Voordat we een procedure opstarten of een verdediging voorbereiden, analyseren we het geschil en zoeken we samen met u naar de snelste en beste oplossing. Wanneer een sterke onderhandeling kansrijk is, zullen we die weg bewandelen. Als dat onze cliënten niet verder gaat helpen, zullen we procederen waar het moet. 

Wanneer het belangrijk is om in een vroegtijdig stadium uw verhaalspositie te versterken, zullen we bekijken of een conservatoir beslag kansrijk is. Daarmee worden bezittingen van de andere partij beslagen en kunnen die (na de te voeren procedure) vatbaar worden voor verhaal. Een procedure inleiden bij de civiele rechter gebeurt met een dagvaarding en de reactie daarop noemen we een conclusie van antwoord. In een procedure kunnen vele paden worden bewandeld, denk aan een getuigenverhoor of het inwinnen van advies bij een deskundige. Onze procesadvocaten komen snel tot de kern van de zaak en zullen adviseren over de te zetten stappen. Onze advocaten staan erom bekend dat ze scherp op de inhoud zijn.


“Ik ken Remko Roosjen
als zeer vakbekwaam,
professioneel en als
snelle reageerder.
Hij werkt met
passie en zet altijd een stap
extra. Ik durf hem dan ook
meteen aan te bevelen.”

R. van Stein – Van Stein
Consultancy.