Ga naar de inhoud

Remko Roosjen

Incasso advocaat

Remko Roosjen is een ervaren incasso advocaat, en adviseert over claims en voert procedures. Remko is een bevlogen, praktische en toegewijde advocaat die recht op zijn doel afgaat. 

Wat doet een incasso advocaat precies?

Een onbetaalde factuur kan voor veel hoofdbrekens zorgen, vooral als uw bedrijfsvoering afhankelijk is van een consistente cashflow.

Een incasso advocaat bij MAAK Advocaten is gespecialiseerd in het innen van schulden en het navigeren door de complexe wereld van incassoprocedures, vorderingen, en schuldinvordering. Door gebruik te maken van juridische kennis en expertise, zorgt deze professional ervoor dat uw debiteurenbeheer op orde is en dat u uw geld ontvangt.

De keuze tussen een incassobureau, deurwaarder en incasso advocaat

Bij het incasseren van schulden komen termen als incassobureau, minnelijke schikking, en gerechtelijke incasso vaak voor. Een incassobureau richt zich voornamelijk op het versturen van herinneringen en sommaties, maar mist de juridische bevoegdheid voor gerechtelijke stappen. Een deurwaarder speelt een cruciale rol bij de betekening van gerechtelijke documenten, maar voor een daadwerkelijke gerechtelijke incasso is een advocaat vereist. Een incasso advocaat bij MAAK Advocaten biedt een allesomvattende aanpak: van minnelijke incasso tot en met de gerechtelijke fase, inclusief de mogelijkheid van beslaglegging en het uitvoeren van vonnissen.

Het verloop van een incassoprocedure 

Een incassoprocedure start met een gedetailleerde analyse van de vordering en de mogelijke strategieën. Bij MAAK Advocaten, wordt uw zaak behandeld met een persoonlijke benadering, waarbij we niet alleen focussen op het incasseren van de schuld, maar ook op het behouden van zakelijke relaties. Naast de standaard stappen zoals aanmaningen en sommaties, bieden wij ook ondersteuning bij het treffen van betalingsregelingen en, indien nodig, het opstarten van een gerechtelijke procedure.

Wanneer en hoe start u een incassoprocedure?

Als schuldeiser speelt u een actieve rol in het incassoproces. Met de steun van een incasso advocaat van MAAK Advocaten, doorloopt u het gehele proces, van het versturen van de eerste aanmaning tot aan gerechtelijke stappen indien nodig. Onze advocaten staan u bij elke stap bij, waarbij we niet alleen focussen op het innen van de vordering maar ook op het minimaliseren van de impact op uw bedrijfsvoering.

Hulp nodig bij internationale incasso of specifieke juridische kwesties?

MAAK Advocaten is niet alleen gespecialiseerd in nationale incasso’s maar biedt ook expertise op het gebied van internationale incasso, met kennis van de juridische vereisten en wettelijke voorschriften die komen kijken bij grensoverschrijdende vorderingen. Of het nu gaat om een buitenlandse incasso of het incasseren van een vordering op een bedrijf, bij MAAK Advocaten vindt u de expertise die nodig is om uw recht te halen.

In de complexe wereld van incasso’s, biedt MAAK Advocaten helderheid en resultaat. Neem contact op via een van onze gespecialiseerde links voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw incassozaken.

Remko Roosjen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Burgerlijk recht (algemene praktijk)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Advocaat Incasso

Specialist nationaal internationaal contracteren

Advocaat voor civiele procedures