Advocaat CE-markering

Martin Krüger

Martin Krüger is als advocaat CE-markering / Machinerichtlijn gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en procesrecht. Door zijn Duitse afkomst en Engelstalige opleidingen kan Martin cliënten in grensoverschrijdende zaken en vraagstukken optimaal bedienen. Martin heeft ruime ervaring met het adviseren van de spelers in de Europese en internationale maakindustrie in de keten van ontwerper, producent, importeur, distributeur, detailhandel en consument. Door zijn begrip voor en ervaring met andere culturen kan Martin zijn cliënten in onderhandelingen met buitenlandse partijen optimaal ondersteunen en geschillen beslechten. Naast zijn werkzaamheden als advocaat verzorgt Martin regelmatig lezingen en workshops.

Zijn focus ligt op vraagstukken omtrent productveiligheid, (Europese en internationale) productregelgeving (bijvoorbeeld CE-markering), productaansprakelijkheid en  Arbowet- en regelgeving. Martin ondersteunt zijn cliënten bij het opstellen van overeenkomsten, zoals algemene voorwaarden, overeenkomsten met leveranciers en koopovereenkomsten, en staat cliënten bij tijdens inspecties door een overheidsautoriteit. Indien geschillen niet buitengerechtelijk kunnen worden opgelost, voert Martin ook gerechtelijke procedures.

Martin spreekt Nederlands, Duits en Engels.

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op: 020 210 31 38 / 06 81 47 46 65 of martin.kruger@maakadvocaten.nl

Neem contact op

Waarom opdrachtgevers kiezen voor MAAK

Wij helpen u graag bij het bereiken van succes. De advocaten van MAAK bieden full service op strategie. Door effectief de juridische mogelijkheden te zien  en te benutten zijn we onderscheidend. We werken met moderne software en volgen de actualiteiten op de voet. De passie voor het vak en de gedrevenheid steeds verder te innoveren maakt ons als ‘boutique firm’ vooruitstrevend. De grootte van ons kantoor en de niche van ons werkgebied (sector maakindustrie) stelt ons in staat hoogwaardig werk af te leveren. CE-markering en de Machinerichtlijn zijn juridische thema’s waarin we een sterke reputatie hebben opgebouwd. We hechten groot belang hechten aan een persoonlijke band met de mensen achter het bedrijf. We gaan voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Ons eerste overleg is altijd vrijblijvend en vertrouwelijkheid is gewaarborgd. Telefonisch zijn we voor u van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar onder T: 020 210 31 38 en e-mails lezen we dagelijks (mail@maakadvocaten.nl). Vooraf een vraag insturen of een terugbelverzoek achterlaten? Dat kan via ons contactformulier.