Meteen naar de inhoud

Expertise

Expertise

Onze advocaten in Amsterdam zijn specialisten op het gebied van geschillen en procedures, (internationaal) contractenrecht, ondernemingsrecht en productregelgeving (CE-markering).  Op deze terreinen wordt MAAK Advocaten gezien als hét specialistische advocatenkantoor voor de maakindustrie. Door onze sectorgerichte benadering kennen we de juridische uitdagingen van de spelers binnen de supply chain. Dit stelt ons in staat om adequaat in te springen op nieuwe regelgeving, innovatie binnen de sector (juridisch) te adresseren en de belangen van partijen direct scherp in beeld te hebben. Binnen iedere expertise genieten wij een jarenlange ervaring en helpen we u graag verder.

Blogs

EMC & Wireless Event 2023

EMC & WIRELESS Event 2023

MAAK Advocaten stond deze week op het EMC & Wireless Event 2023 te Woerden. Verschillende specialisten uit verschillende vakgebieden presenteerden de laatste ontwikkelingen. Max Schwillens

Lees meer...

Advocaten in Amsterdam

Ons advocatenkantoor is gevestigd op een spectaculaire locatie aan het IJ in Amsterdam. Vanuit ons Amsterdamse advocatenkantoor behartigen wij de belangen van Nederlandse maakbedrijven. Commercieel contracteren is onmisbaar in het handelsverkeer en een zakelijk geschil is soms onvermijdelijk. Op dat moment wenst u te kunnen terugvallen op een team van advocaten dat niet alleen uitblinkt in het rechtsgebied dat voorligt, maar ook op een advocatenkantoor dat een gevoel heeft met de sector waarin uw organisatie actief is. MAAK Advocaten is met een sectorgerichte benadering onderscheidend en ondersteunt u graag met uw nationale en internationale ambities en uitdagingen.

Onze advocaten zijn toegankelijk, gedreven en ambitieus. Ons team van specialisten schakelt snel en zorgt ervoor dat u als organisatie niet geremd wordt. Bij iedere zakelijke samenwerking kijken we hoe uw belangen het beste gediend zijn. Wanneer een civiele zaak de beste keuze is, kunt u bij ons terugvallen op een team van uitstekende procesadvocaten. Of de zaak aan de civiele rechter moet worden voorgelegd, of dat er opgetreden moet worden in een arbitragezaak, onze advocaten kunnen putten uit een jarenlange ervaring en ondersteunen u graag.

MAAK Advocaten biedt
full service juridische
ondersteuning
op de strategische
uitdagingen van uw
organisatie.

 

Download hier onze brochure.