Meteen naar de inhoud

Expertise

Expertise

Ons advocatenkantoor biedt full-service juridische ondersteuning op de strategische uitdagingen van bedrijven in de maakindustrie. Onze ervaren advocaten genieten een sterke reputatie op het gebied van Geschillen en Procedures, Commercieel Contractenrecht en (EU) Product Compliance. Op deze terreinen wordt MAAK Advocaten gezien als hét specialistische advocatenkantoor voor de maakindustrie. Door onze sectorgerichte benadering kennen we de juridische uitdagingen van de spelers binnen de supply chain. Dit stelt ons in staat om adequaat in te springen op nieuwe (Europese) regelgeving en onze cliënten direct verder te helpen. Binnen onze vakgebieden genieten wij een jarenlange ervaring.

Blogs

Oplossen van een juridisch geschil

Oplossen van een juridisch geschil

Nederlands recht is uniek in zijn soort en veel internationale contracten worden beheerst door Nederlands recht. Juridische geschillen zijn al vele jaren een veelbesproken onderwerp.

Lees meer...
Verpakkingsverordening

Verpakkingsverordening 

De EU-verordening betreffende verpakking en verpakkingsafval, ook wel de Packaging and Packaging Waste Regulation, of korter de PPWR, is een wetsvoorstel ter herziening van de

Lees meer...

Advocaten in Amsterdam

Ons advocatenkantoor is gevestigd op een spectaculaire locatie aan het IJ in Amsterdam. Vanuit ons Amsterdamse advocatenkantoor behartigen wij de belangen van Nederlandse maakbedrijven. Commercieel contracteren is onmisbaar in het handelsverkeer en een zakelijk geschil is soms onvermijdelijk. Op dat moment wenst u te kunnen terugvallen op een team van advocaten dat niet alleen uitblinkt in het rechtsgebied dat voorligt, maar ook op een advocatenkantoor dat een gevoel heeft met de sector waarin uw organisatie actief is. MAAK Advocaten is met een sectorgerichte benadering onderscheidend en ondersteunt u graag met uw nationale en internationale ambities en uitdagingen.

Onze advocaten zijn toegankelijk, gedreven en ambitieus. Ons team van specialisten schakelt snel en zorgt ervoor dat u als organisatie niet geremd wordt. Bij iedere zakelijke samenwerking kijken we hoe uw belangen het beste gediend zijn. Wanneer een civiele zaak de beste keuze is, kunt u bij ons terugvallen op een team van uitstekende procesadvocaten. Of de zaak aan de civiele rechter moet worden voorgelegd, of dat er opgetreden moet worden in een arbitragezaak, onze advocaten kunnen putten uit een jarenlange ervaring en ondersteunen u graag.

MAAK Advocaten biedt
full service juridische
ondersteuning
op de strategische
uitdagingen van uw
organisatie.

 

Download hier onze brochure.