Ga naar de inhoud

Nederlands contractenrecht

Het Nederlands contractenrecht is een fundamenteel onderdeel van het Nederlandse rechtssysteem. Het regelt hoe contracten tot stand komen, worden ingericht én uitgevoerd en, indien nodig, bijvoorbeeld worden opgezegd, opgeschort of ontbonden. Dit rechtsgebied is essentieel voor zowel zakelijke als persoonlijke contracten. Onze advocaat contractenrecht helpt u graag verder.

Maak kennis met ons team contractenrecht. Onze partner en oprichter van MAAK, Remko Roosjen, begeleidt u graag bij al uw vragen rondom het contracteren en bepaald samen met u het vervolg.

Ons gespecialiseerde advocatenkantoor in Amsterdam heeft een sterke reputatie op het terrein van het Nederlandse contractenrecht. Daarnaast ondersteunen wij uiteenlopende bedrijven en organisaties bij het internationaal contracteren. Dat kan gaan over nieuwe samenwerkingen, maar ook over een opzegging of een zakelijk geschil. Het contractenrecht is niet alleen in ons Nederlandse Burgerlijk Wetboek geregeld. Ook internationale verdragen, zoals het Rome-I Verdrag, of het Weens Koopverdrag kunnen opspelen. In deze gevallen moet uw zaak wel een internationaal karakter hebben. Onze ervaren advocaten contractenrecht kennen de paraplu van regels en kunnen u uitstekend adviseren in uw specifieke geval.

Heeft u een geschil over een commerciële overeenkomst? Aarzel dan niet om direct te schakelen met onze ervaren contractenrecht specialisten. Niet alleen kunnen onze contractenrecht advocaten u over de inhoud van uw juridische zaak adviseren, ook kunnen we – wanneer het belang van de zaak dat verlangt – u als advocaat bijstaan bij de civiele rechter, een arbitrage-instituut of bij een mediation. Uw belang staat daarin bij ons te allen tijde voorop. Wij zijn pas tevreden, wanneer u dat bent.