Maud van den Berg

ADVOCAAT  | COMMERCIËLE CONTRACTEN EN HANDELSGESCHILLEN

T: 020-2103138
E: MAUD.VANDENBERG@MAAKADVOCATEN.NL

Maud houdt zich als advocaat bij MAAK bezig met de zakelijke markt. Variërend van het opstellen en beoordelen van zakelijke overeenkomsten, tot het voorbereiden en uitprocederen van een zakelijk geschil. Maud adviseert Nederlandse en buitenlandse bedrijven.

Een belangrijk deel van het werk ziet het contracten- en aansprakelijkheidsdeel binnen de producerende keten, zoals zaken die samenhangen met agentuur- en distributieovereenkomsten, koop- en verkoop en strategische advisering. Maud adviseert binnen de keten ook over goederenrechtelijke aangelegenheden. Vragen als wie eigenaar is geworden bij het samenstellen van machines of een productielijn in een fabriek in te bouwen hebben haar bijzondere interesse. Samen met de ondernemer richt zij zakelijke contracten in en zorgt zij dat de belangen optimaal gewaarborgd blijven.

Met betrekking tot haar aansprakelijkheidszaken treedt Maud ook vaak op in ballonvaartzaken, waarin zaken als causaliteit en schadeomvang een belangrijke rol spelen. Maud heeft ten slotte van jongs af aan een sterke affiniteit gehad met paarden en heeft daarom ook een bijzondere interesse in het hippisch recht en de samenhangende aansprakelijkheids- en contractuele onderwerpen.

Maud spreekt vloeiend Nederlands en Engels en heeft een goede basiskennis van de Duitse taal.