Meteen naar de inhoud

Advocaat voor bedrijven

Een advocaat voor bedrijven adviseert en treedt op voor bedrijven. Dat kan gaan over het aangaan van een zakelijke samenwerking, maar ook over een handelsgeschil. Onze advocaten werken hoofdzakelijk voor ondernemers en bedrijven die in Nederland actief zijn, of met een buitenlandse handelspartner werken. Wilt u als bedrijf uw contracten door een advocaat laten controleren, dan helpen onze advocaten in Amsterdam u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in handelsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en procesrecht.

Advocatenkantoor voor ondernemers

Een advocaat voor ondernemers kent de juridische uitdagingen van ondernemers. Op welke manier moet ik een overeenkomst sluiten, waar moet ik aan denken en hoe voorkom ik dat op een later moment er een discussie ontstaat over de uitleg van een samenwerking? De interne huishouding van de ondernemer is minstens zo van belang.Hoe is de aandeelhoudersovereenkomst ingestoken of heeft u een vof overeenkomst met uw vennoot? Hier zijn veel valkuilen en kansen tegelijk. Laat u adviseren door een advocaat voor bedrijven die werkt voor Nederlandse ondernemers. Doordat we jarenlange ervaring hebben met andere ondernemers, kunnen we in de regel uw zaak snel inschatten en u verder helpen. Ons advocatenkantoor voor ondernemers kenmerkt zich door korte lijnen en snel schakelen.

Advocaat voor ondernemers bij een handelsgeschil

Helaas verloopt niet iedere samenwerking vlekkeloos. Wanneer een overeenkomst niet goed op papier staat of de andere partij geeft simpelweg geen gevolg aan de gemaakte afspraken, kan het nodig zijn om u te laten bijstaan door een advocaat voor bedrijven. Samen met een advocaat procesrecht bekijkt u de mogelijkheden om het handelsgeschil uit de wereld te helpen. Dat kan bijvoorbeeld door afscheid te nemen van uw handelspartner en eventueel bijkomend een vordering tot schadevergoeding neer te leggen. Soms is daarbij een gang naar de civiele rechter onvermijdelijk. Onze advocaten procederen voor iedere overheidsrechter in Nederland en kennen de klappen van de zweep. Laat u vooral goed informeren, voordat u stappen neemt.

Advocaat gespecialiseerd in handelsrecht

Een advocaat die gespecialiseerd is in het handelsrecht kan u bij iedere zakelijke situatie verder helpen. Wilt u meer informatie inwinnen of heeft u behoefte aan een advocaat voor bedrijven? Wij zijn voor veel ondernemingen huisadvocaat en zorgen ervoor dat het bedrijf juridisch staat. Ook wanneer u een bedrijf wilt overnemen, of wanneer u uw aandelen wilt verkopen kunnen onze ondernemingsrecht advocaten de juiste procedure in gang zetten. Neem vooral contact op met advocaat Remko Roosjen of met een van onze andere advocaten in Amsterdam.

T:  +31 (0)20 – 210 31 38
E: mail@maakadvocaten.nl
Contactpersoon: Remko Roosjen | Advocaat voor bedrijven.