Meteen naar de inhoud

Watersport advocaat

Watersport advocaat

Bij MAAK Advocaten zijn we trots op het leveren van deskundige juridische oplossingen, speciaal ontworpen voor het ingewikkelde domein van watersport en de maritieme industrie. Ons bekwame team van professionals is uitgerust met diepgaande kennis in dit gespecialiseerde gebied, wat zorgt voor advies van topkwaliteit. Een watersport advocaat kan u bij uitstek adviseren bij het opmaken van een nieuwe commerciële overeenkomst, u adviseren over een juridisch vraagstuk, of u bijstaand in een zakelijk geschil met uw contractspartij. Veel van de advocaten van MAAK hebben naast een juridische ook een persoonlijke affiniteit met de watersport.

Juridisch advies over watersport

De watersport kan een vijver zijn van juridische uitdagingen. Denk aan de (internationale) koop van een boot, of een geschil na een aanvaring. Het opstellen van de goede contracten enerzijds, maar ook adequaat en juridisch advies over watersport anderzijds, zal ertoe bijdragen dat uw belangen zo goed mogelijk worden behartigd. Samen met u bepalen we de koers en kunt u bouwen op onze jarenlange expertise van het Nederlands recht.

  1. Diepgaande Maritieme expertise: Onze ervaren watersport advocaten hebben uitgebreide kennis over binnenscheepvaart, de watersportsector, zeilcharteren en de wereld van woonboten. Deze genuanceerde kennis stelt ons in staat om juridische strategieën op maat te maken die aan uw unieke behoeften voldoen.
  2. Een holistische benadering: We bieden niet alleen juridische oplossingen; we bouwen langdurige relaties op, waarbij professioneel inzicht wordt gecombineerd met een persoonlijke touch. Of u nu een ondernemer bent in de maritieme sector of een watersportliefhebber, we zijn hier om uw belangen te behartigen.
  3. Transparante en betaalbare prijzen: Kwalitatief juridisch advies zou niet onbetaalbaar moeten zijn. Bij MAAK Advocaten bieden we duidelijke en concurrerende prijsstructuren om ervoor te zorgen dat u topdiensten ontvangt zonder verborgen verrassingen.

Hoe kan een watersport advocaat u ondersteunen?

Onze advocaten hebben een aantal specialismen, zoals het commercieel contractenrecht, procesrecht en het adviseren over toepasselijke productregeling rondom boten. Wij treden zowel als watersport advocaat zowel op in civiele procedures bij de overheidsrechter, in arbitragezaken, of verlenen advies bij een potentiële koop of verkoop van een boot.

Watersport advocatenkantoor

Aanvaringen, non-conformiteit & Schades

Het navigeren door de complexiteiten van schadevergoeding na een aanvaring of het ontcijferen van verzekeringsvoorwaarden kan ontmoedigend zijn. Onze ervaren advocaten vereenvoudigen dit proces en kunnen u adviseren over uw juridische mogelijkheden. Wij helpen u bij iedere vorm van schade en kunnen u uitstekend adviseren bij een aanvaring, een gebrekkige gebouwde boot of schade die door andere zaken is ontstaan. Binnen ons kantoor hebben we een sterke reputatie opgebouwd om partijen uit de maritieme sector te ondersteunen.

Aankoop- & Leaseadvies

Van het opstellen van robuuste overeenkomsten voor bootverkoop en -verhuur tot het bieden van inzichtelijk advies over het leasen van commerciële ruimtes en ligplaatsen, we zorgen ervoor dat uw maritieme transacties soepel en juridisch verantwoord verlopen.

Bouw, Renovatie & Reparatie

Of u nu een nieuw vaartuig wilt bouwen, een bestaand schip wilt opknappen of reparatie-uitdagingen wilt aangaan, onze juridische expertise beschermt u tegen mogelijke aansprakelijkheden en zorgt ervoor dat uw projecten soepel verlopen. Dergelijke juridische zaken kunnen soms tamelijk complex en ondoorgrondelijk zijn. Samen met u kijken we naar de verdeling van aansprakelijkheden, garanties, oplevertermijnen en meerwerk. Ook maken we bespreekbaar wat u moet doen bij een zakelijk geschil in de toekomst, zoals een gang naar de civiele rechter, arbitrage of mediation.

Proactieve & Gepersonaliseerde Vertegenwoordiging

MAAK Advocaten onderscheidt zich als baken van deskundigheid in de juridische landschappen van watersport en maritiem. Ons doel is niet alleen om geschillen op te lossen, maar ook om ze te voorkomen. Door proactief juridisch advies en robuuste vertegenwoordiging bieden we zowel individuen als bedrijven de zekerheid dat hun nautische ondernemingen gedijen in een veilige juridische omgeving.

Advocatenkantoor voor de watersport

Met een toegewijd team van gespecialiseerde advocaten garanderen we de optimale oplossing voor elke uitdaging die u tegenkomt. Onze reputatie is gebaseerd op jaren van vertrouwen, expertise en succesvolle klantpartnerschappen.

Onze advocaat Remko Roosjen verneemt graag hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Bent u op zoek naar andere praktijkgebieden, dan kunnen onze advocaten in Amsterdam u mogelijk ook ondersteunen, of aan een geschikte partner doorverwijzen. Uw belang staat bij ons te allen tijde voorop en we zoeken graag naar praktische oplossingen en snel resultaat. Duik in een wereld waar maritieme juridische complexiteiten navigeerbaar worden met MAAK Advocaten aan uw zijde. Onze watersport advocaat helpt u graag verder op weg. Neem contact op met onze specialist in Amsterdam en ontdek uw mogelijkheden.

+31 (0)20 – 210 31 38
remko.roosjen@maakadvocaten.nl


Voor op maat gemaakte juridische oplossingen op het gebied van watersport en maritieme zaken blijft MAAK Advocaten uw vertrouwde partner. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het MAAK-verschil.

Remko Roosjen

Remko Roosjen

Als partner van MAAK en advocaat commercial law geeft Remko leiding aan aan het team Commerciële Geschillen en Contractenrecht. Remko is een gespecialiseerde advocaat contractenrecht en heeft een ruime ervaring in het voeren van procedures, waaronder voor de civiele rechter, in arbitrage en mediation. Remko is verbonden aan de specialisatievereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur en doceert regelmatig over het snijvlak van commerciële contracten en productregelgeving. Lees meer over Remko op zijn persoonlijk profiel of op LinkedIn .