Meteen naar de inhoud

Lease­overeenkomst

Lease of leasing zijn we in de maakindustrie veel terug. Wilt u een leaseovereenkomst laten opstellen, beoordelen of opzeggen, dan kunnen onze advocaten u daarin adviseren of in bijstaan. We werken voor veel ondernemingen die bijvoorbeeld machines leasen of andere goederen.

Geschil over een leaseovereenkomst

Het kan zijn dat er tussen ondernemingen op enig moment een geschil ontstaat over de uitleg of uitvoering van de leaseovereenkomst. Een partij kan contractueel tekortschieten ter zake de op hem of haar rustende prestatie of partijen dichten een andere betekenis toe aan een gemaakte afspraak. Wanneer u daar samen niet op een constructieve manier meer uit kan komen, doet u er goed aan een advocaat contractenrecht mee te laten kijken. Onze advocaten hebben de kennis en expertise in huis om te zoeken naar de snelste en beste oplossing. Wanneer het belang dat vraagt, treden we ook op in civiele procedures bij de rechter. Uiteraard zullen we dat eerst proberen te vermijden.

Opstellen van een leaseovereenkomst

Het opstellen van een leaseovereenkomst vergt enig begrip van de sector waar uw organisatie actief in is en een up-to-date kennis van deze materie. Onze advocaten hebben een stevige kennis van het Nederlandse contractenrecht en beschikken over een ruime ervaring bij het opstellen van een leaseovereenkomst. Samen met u bekijken we welke kansen contractueel kunnen worden benut en hoe we de risico’s zo goed mogelijk kunnen adresseren en bespreekbaar kunnen maken.

ADVOCAAT GESPECIALISEERD IN MANAGEMENTOVEREENKOMSTEN

Ons advocatenkantoor in Amsterdam heeft een team van advocaten dat een sterke reputatie heeft in het opstellen van leaseovereenkomsten voor ondernemingen. We treden daarnaast op voor diverse maakbedrijven. Wilt u advies inwinnen over een leaseovereenkomst, dan kan gaan over het opstellen ervan of een potentieel geschil, neem dan contact op met Remko Roosjen, advocaat gespecialiseerd in leaseovereenkomsten, of met een van onze andere advocaten in Amsterdam.

T:  +31 (0)20 – 210 31 38
E: mail@maakadvocaten.nl
Contactpersoon: Remko Roosjen | Advocaat contractenrecht