Meteen naar de inhoud

SaaS overeenkomst

Met een SaaS overeenkomst (Software as a Service overeenkomst) wordt een afspraak gemaakt over het aanbieden van software aan als een online dienst. Onze advocaten stellen SaaS overeenkomsten op voor partijen en adviseren over de kansen en risico’s bij een dergelijk contract. Wanneer er een geschil is ontstaan over het gebruik van bijvoorbeeld een CRM systeem of ander software pakket, kunnen we u ook begeleiden in de gesprekken met uw handelspartner. Wanneer het moet, treden we ook voor u op voor de civiele rechter.

Wat regelt u in een SaaS overeenkomst?

U regelt afspraken over de looptijd, het gebruik en de wijze wanneer zaken niet goed verlopen. U moet ook rekening houden met de privacyregels, zoals de AVG en het bezitten van verwerkersovereenkomsten. Het belangrijkste van alles natuurlijk zijn natuurlijk de productspecificaties, wat moet de software kunnen, hoe worden technische issues opgelost en hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd? Over deze thema’s moet u nadenken wanneer u hiermee in aanraking komt.

Advocaat gespecialiseerd in SaaS overeenkomsten

Ons advocatenkantoor in Amsterdam heeft een team van advocaten dat een sterke reputatie heeft in het opstellen van uiteenlopende software overeenkomsten, of IT-contracten. We treden op voor producenten als leveranciers. Wilt u advies inwinnen over een te sluiten SaaS overeenkomst, of heeft u hier een zakelijk geschil over, dan kunnen we uw belangen behartigen bij de rechter. Neem hiervoor contact op met Remko Roosjen, advocaat gespecialiseerd in contractenrecht, of met een van onze andere advocaten in Amsterdam.

T:  +31 (0)20 – 210 31 38
E: mail@maakadvocaten.nl
Contactpersoon: Remko Roosjen | Advocaat contractenrecht