Meteen naar de inhoud

Advocaten in Amsterdam

background-2

Onze advocaten in Amsterdam

Bij MAAK Advocaten in Amsterdam vinden organisaties de bijstand die zij nodig hebben in civiele zaken. Ons team van Amsterdamse advocaten focust op de sector maakindustrie. Handelsondernemingen, fabrikanten en overheden voorzien onze ervaren advocaten van advies op maat. Zowel bij het opstellen van overeenkomsten als bij het oplossen van zakelijke geschillen kunt u rekenen op onze expertise en jarenlange ervaring. Onze advocaten hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie. Onze advocaten in Amsterdam hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het voeren van onderhandelingen, juridische advisering en civiele procedures. Samen met u bepalen we de koers. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

TEAM

Remko Roosjen
Martin Krüger
Félique Kouthoofd
Jolmer de Haas

Bente van Doorn

Sander van Someren Gréve

Claartje van der Marel

Max Schwillens

Faranaz Ishak

Shannon Blonk
Annette Moranne

Maud van den Berg

Sabine Vletter

Jacco Bruinsma

Lotte Elschot

Carolin Schneider

Angela Heijer-Soldaat

Specialisaties van MAAK Advocaten Amsterdam

MAAK Advocaten heeft een sterke focus op de maakindustrie en biedt juridische diensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van deze sector. De belangrijkste specialisaties van MAAK Advocaten zijn:

  1. Commerciële en Industriële Contracten: Het kantoor biedt juridisch advies en ondersteuning bij het opstellen, onderhandelen en uitvoeren van commerciële en industriële contracten. Dit omvat onder andere distributieovereenkomsten, agentuurovereenkomsten en licentieovereenkomsten. Onze advocaten voor contractenrecht helpen u graag verder.
  1. Internationaal Handelsrecht: MAAK Advocaten heeft uitgebreide ervaring in het internationaal handelsrecht. Ze adviseren bedrijven over grensoverschrijdende transacties, import- en exportreguleringen, en internationale geschillenbeslechting.
  1. Civiele Geschillen: ons advocatenkantoor vertegenwoordigt cliënten in civiele geschillen, zowel voor de overheidsrechter als bij arbitrage-instituten. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd in het succesvol oplossen van complexe juridische conflicten.
  1. EU Product Compliance: MAAK Advocaten biedt advies over Europese productregelgeving en compliance. Ze helpen bedrijven te voldoen aan de strenge EU-regelgeving op het gebied van productveiligheid, etikettering en milieunormen. Ook heeft MAAK Advocaten een sterke reputatie in het adviseren over ESG-regelgeving.

Diensten van MAAK Advocaten in Amsterdam

MAAK Advocaten biedt een breed scala aan juridische diensten die zijn ontworpen om bedrijven in de maakindustrie te ondersteunen bij hun strategische uitdagingen. Enkele van de belangrijkste diensten zijn:

  1. Juridisch advies: ons Amsterdamse kantoor biedt deskundig juridisch advies over een breed scala aan onderwerpen, van contractenrecht tot productregelgeving. Onze advocaten in Amsterdam hebben diepgaande kennis van de sector en kunnen bedrijven helpen bij het navigeren door complexe juridische kwesties.
  1. Geschillenbeslechting: MAAK Advocaten vertegenwoordigt cliënten in juridische geschillen, zowel nationaal als internationaal. Onze Amsterdamse advocaten hebben ervaring met procedures voor de overheidsrechter en arbitrage-instituten, en streven ernaar om geschillen op een efficiënte en effectieve manier op te lossen.
  1. Product Compliance: Ons advocatenkantoor in Amsterdam biedt advies over compliance met Europese en nationale regelgeving. Ze helpen bedrijven te voldoen aan de wettelijke vereisten en minimaliseren het risico op juridische problemen.
  1. Contractbeheer: MAAK Advocaten biedt ondersteuning bij het opstellen, onderhandelen en beheren van contracten. Ze zorgen ervoor dat contracten juridisch waterdicht zijn en de belangen van hun cliënten optimaal beschermen.

Unieke kenmerken van MAAK Advocaten in Amsterdam

Wat MAAK Advocaten onderscheidt van andere advocatenkantoren in Amsterdam, zijn onze unieke kenmerken.

Sectorfocus: MAAK Advocaten heeft een duidelijke focus op de maakindustrie. Dit stelt hen in staat om diepgaande kennis en expertise te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de behoeften van bedrijven in deze sector.

Ervaren Amsterdamse advocaten: Ons Amsterdamse advocatenkantoor beschikt over een team van ervaren advocaten die zowel nationale als internationale zaken behandelen. Onze ervaren advocaten hebben uitgebreide ervaring en kennis van de juridische uitdagingen waarmee bedrijven in de maakindustrie worden geconfronteerd.

Sterke reputatie: MAAK Advocaten heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van commerciële contracten, civiele geschillen en EU product compliance. Wij worden aanbevolen door 97% van hun cliënten, wat getuigt van hun hoge kwaliteitsstandaard en klanttevredenheid.

Netwerk en samenwerking: Ons Amsterdamse advocatenkantoor is aangesloten bij een aantal nationale en internationale netwerken, wat ons advocatenkantoor in staat stelt om onze cliënten te ondersteunen bij grensoverschrijdende juridische kwesties. Onze advocaten in Amsterdam werken samen met andere gespecialiseerde advocatenkantoren, notarissen, fiscalisten, veiligheidsadviseurs en andere experts om onze cliënten de best mogelijke juridische ondersteuning te bieden.

Advocatenkantoor in Amsterdam

MAAK Advocaten is gemakkelijk bereikbaar voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar juridisch advies in Amsterdam. Ons Amsterdamse advocatenkantoor is gevestigd aan het Kraanspoor 46, 1033 SE in Amsterdam. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail. Ons kantoor biedt ook een contactformulier op hun website voor gemakkelijke communicatie.

 

 

Contactformulier

AdvocatenKantoor Amsterdam

MAAK Advocaten NV
Advocatenkantoor Amsterdam
Kraanspoor 46
1033 SE Amsterdam

+31 (0)20 – 210 31 38
mail@maakadvocaten.nl

KANTOORTIJDEN

maandag tot vrijdag
9:00 – 21:00 uur