Fusies en bedrijfsovernames

Fusies en bedrijfsovernames begeleiden is een vak apart. Onze advocaten ondernemingsrecht hebben jarenlange ervaring met overnametrajecten. Bij een overname of een fusie komt veel kijken. In feite wordt iedere steen omgedraaid om te kijken wat de ‘target’ vennootschap waard is. Dat gebeurt in een zogeheten due diligence (juridisch boekenonderzoek). Een uitstekende kennis van het ondernemingsrecht en termijnbewaking is dan wat u zoekt. Onze advocaat / partner Renso van Wieringhen Borski is specialist ondernemingsrecht en heeft diverse grote en middelgrote bedrijfsovernames op zijn naam staan. Renso is het vaste aanspreekpunt voor al uw vragen rondom een fusie of een overname.

Juridisch advies bij een fusies en bedrijfsovernames

Onlosmakelijk verbonden met een fusie of een overname zijn onderhandelingen over de koopprijs, de verdeling van de risico’s en de overige voorwaarden voor de transactie. Juridisch advies bij een fusie of overname is een must. We helpen u van de intentieverklaring (de Letter of Intent) tot de ‘closing’. U kunt vertrouwen op onze hoogwaardige dienstverlening en korte lijnen.

Advocaat gespecialiseerd in fusies en overnames

Een advocaat gespecialiseerd in fusies en overnames is niet alleen juridisch sterk onderlegd, hij zal u ook meenemen in het hele traject. Op deze manier hebben wij al vele overnames succesvol afgerond. Onze cliënten waarderen deze betrokkenheid en wijze van communiceren. Wilt u advies inwinnen over een fusie of bedrijfsovername, neemt u dan contact met ons op.

Advocatenkantoor Amsterdam voor bedrijfsovernames

Ons advocatenkantoor in Amsterdam heeft een team van advocaten dat een sterke reputatie heeft in fusies en bedrijfsovernames. Wij doen zowel nationale als internationale bedrijfsovernames. We werken hierbij in teamverband, maar wel met een direct aanspreekpunt voor onze cliënten. Neem gerust contact op met Renso van Wieringhen Borski of met een van onze andere advocaten in Amsterdam.

T:  +31 (0)20 – 210 31 38
E: mail@maakadvocaten.nl
Contactpersoon: Renso van Wieringhen Borski | advocaat voor bedrijfsovernames