Ga naar de inhoud

juridische ontwikkeling bij de machinerichtlijn

Interessant voor kwesties over machineveiligheid:

De Europese Commissie heeft in het kader van de uitvoering van de Machinerichtlijn reeds op 9 september 2016 een mededeling gepubliceerd over geharmoniseerde normen en de vraag naar het vermoeden van overeenstemming met de essentiële gezondheids- en veiligheidseisen van de machinerichtlijn. Klik verder voor het document.

ADVOCAAT GESPECIALISEERD IN DE MACHINERICHTLIJN EN CE-MARKERING

Wenst u juridisch te worden geadviseerd over de toepasselijke regelgeving voor uw onderneming, of bent u ongewild in een procedure verzeild geraakt met uw contractspartij of de Inspectie SZW, aarzel dan niet om contact op te nemen met maakindustrie Advocaten Remko Roosjen en Martin Krüger.

T:  +31 (0)20 – 210 31 38
E: mail@maakadvocaten.nl
contactpersoon: Martin Krüger | Advocaat Machinerichtlijn

Remko Roosjen

Remko Roosjen

Als partner van MAAK en advocaat commercial law geeft Remko leiding aan aan het team Commerciële Geschillen en Contractenrecht. Remko is een gespecialiseerde advocaat contractenrecht en heeft een ruime ervaring in het voeren van procedures, waaronder voor de civiele rechter, in arbitrage en mediation. Remko is verbonden aan de specialisatievereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur en doceert regelmatig over het snijvlak van commerciële contracten en productregelgeving. Lees meer over Remko op zijn persoonlijk profiel of op LinkedIn .