Meteen naar de inhoud

Civiel recht advocaat Amsterdam

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Amsterdam en onze advocaten zijn specialisten in het civiele recht.  Een civiel recht advocaat in Amsterdam kan een procedure inleiden bij de civiele rechter bij de rechtbank. Ook kan de civiel recht advocaat een contract opstellen of beoordelen naar Nederlands recht. Wanneer de zaak een internationaal karakter heeft, kunnen we u bijstaan voor de Nederlandse rechter als deze bevoegd is over het geschil te oordelen. Daarover zullen we u adviseren.

Procedure bij de rechtbank Amsterdam

Wanneer de gedaagde partij in Amsterdam is gevestigd, of wanneer u bijvoorbeeld in een zakelijke overeenkomst of algemene voorwaarden de rechtbank Amsterdam hebt aangewezen, is de rechtbank Amsterdam doorgaans bevoegd om over een handelsgeschil te oordelen. De rechtbank Amsterdam is op steenworp afstand gevestigd van ons advocatenkantoor in Amsterdam en onze civiel recht advocaten treden daar regelmatig op. Heeft u vragen over een civiele procedure bij de rechtbank Amsterdam of wenst u daar een procedure op te starten, dan kunnen we u verder helpen.

Procedure bij het gerechtshof Amsterdam

Wanneer een zaak in hoger beroep gaat, dient de zaak ter beoordeling te worden voorgelegd aan het gerechtshof. Een procedure bij het gerechtshof Amsterdam is (net als bij andere gerechtshoven) onderworpen aan een procesreglement. Onze civiele procesadvocaten in Amsterdam treden regelmatig op voor het gerechtshof Amsterdam en het gerechtshof is op steenworp afstand gevestigd van ons advocatenkantoor.

Gespecialiseerde civiel recht advocaat in Amsterdam

Wilt u advies inwinnen van een gespecialiseerde civiel recht advocaat in Amsterdam? Onze advocaten helpen u graag verder. Of u nu een contract wenst op te laten stellen of te beoordelen, of u op zoek bent naar juridische ondersteuning bij een handelsgeschil, we staan voor u klaar. Ons advocatenkantoor in Amsterdam heeft een team van civiele advocaten in Amsterdam dat een sterke reputatie heeft in het voeren van procedures voor de civiele rechter. Neem gerust contact op met Remko Roosjen of met een van onze andere advocaten in Amsterdam.

T:  +31 (0)20 – 210 31 38
E: mail@maakadvocaten.nl
Contactpersoon: Remko Roosjen | civiel recht advocaat Amsterdam.