Meteen naar de inhoud

Sander van Someren Greve

Advocaat arbitrage

Ben je op zoek naar een ervaren arbitrage advocaat gespecialiseerd in arbitragezaken voor bijvoorbeeld de ICC, het NAI, Raad voor Arbitrage of een ander arbitrage-instituut? Maak kennis met Sander van Someren Gréve, een gedreven arbitrage advocaat met uitgebreide ervaring in het behandelen van complexe handelsgeschillen. Als advocaat van MAAK Advocaten in Amsterdam, staat Sander klaar om uw belangen te behartigen in een te voeren arbitrageprocedure met zijn diepgaande kennis en toewijding van het Nederlandse procesrecht en arbitragereglementen.

Advocaat voor Arbitrale geschillen en contracten

Sander van Someren Gréve is een Nederlandse arbitrage advocaat die zijn sporen heeft verdiend in de wereld van nationale en internationale arbitrage. Met een passie voor rechtvaardigheid en een scherp oog voor detail, heeft hij talloze cliënten succesvol vertegenwoordigd in uiteenlopende arbitrale geschillen voor de maakindustrie. Zijn doelgerichte aanpak en uitgebreide juridische kennis maken hem een waardevolle partner voor iedereen die op zoek is naar effectieve juridische bijstand bij een arbitrale procedure.

Expertise in Arbitrage

Als gespecialiseerde arbitrage-advocaat geniet Sander van Someren Gréve een sterke reputatie bij het oplossen van geschillen buiten de rechtbank om. Of het nu gaat om commerciële conflicten, contractuele disputen of geschillen binnen bedrijven, Sander heeft de vaardigheden en expertise om complexe juridische kwesties op te lossen op een efficiënte en kosteneffectieve manier. Door zijn grondige kennis van de Nederlandse arbitrage regelgeving en zijn vermogen om creatieve oplossingen te vinden, helpt hij zijn cliënten om geschillen op te lossen en resultaten te behalen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen.

Vernietiging en herroeping van arbitrale uitspraken

Een belangrijk deel van Sander’s werk is het ondersteunen van partijen bij vragen rondom het herroepen en vernietigen van arbitrale vonnissen. Volgens artikel 1064 van het Wetboek van Burgerlijks Rechtsvordering (Rv) staan tegen een geheel of gedeeltelijk arbitraal eindvonnis slechts de rechtsmiddelen van vernietiging en herroeping open. 

Ervaren arbitrage specialist

Bij MAAK Advocaten staat cliënttevredenheid centraal. Sander van Someren Gréve begrijpt als ervaren arbitrage specialist het belang van een persoonlijke benadering en werkt nauw samen met zijn cliënten om hun doelstellingen te begrijpen en te bereiken. Door open communicatie, transparantie en een toegewijde werkethiek zorgt hij ervoor dat zijn cliënten zich gehoord voelen en vertrouwen hebben in het juridische proces.

Waarom kiezen voor een arbitrage advocaat?

Arbitrage kent afwijkende procedurele regels, waaronder andere termijnen, procedurele rondes en wijze van communicatie, dan een procedure bij de civiele rechter. Juist om die reden doet u er goed aan een ervaren arbitrage advocaat in te schakelen. Schakel Sander in om zijn:

  • Ervaring: Jarenlange ervaring in het behandelen van arbitragezaken.
  • Expertise: Diepgaande kennis van het arbitragerecht en bewezen trackrecord van succes.
  • Maatwerk: Persoonlijke benadering en oplossingen op maat voor elke cliënt.
  • Resultaatgericht: Streven naar optimale resultaten die voldoen aan de verwachtingen van de cliënt.
  • Toegewijd team: Onderdeel van het ervaren team van MAAK Advocaten, dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.


Neem contact op met onze advocaat voor arbitrage

Wil je meer weten over hoe Sander van Someren Gréve en het team van MAAK Advocaten jou kunnen helpen met jouw arbitragegeschil? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe wij jou kunnen bijstaan in jouw juridische kwesties.

Sander van Someren Gréve heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Burgerlijk procesrecht (arbitrage, beslag- en executierecht, litigation)

Verbintenissenrecht (agentuur en distributie)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Arbitrage advocaat

Specialist bij arbitrale geschillen

Adviseur voor arbitrageclausules